mandag 1. juni 2020

Ståltrapp utendørs

Vi leverer og monterer alle type ståltrapper for bruk både inne og ute. Fra vanlig industritrapper til trapper med nydelig design for innendørs bruk.


Strekkmetall gir et mindre "industrielt" uttrykk enn gittertrinn, og egner seg godt til utendørs bruk for. Denne typen trapp er ofte brukt i offentlige anlegg som hoved-eller nødutgangstrapp, den kan også brukes i private hus som innendørs eller utendørs trapp.


Ståltrapp utendørs

En lengre trapp kan med fordel bygges noe slakere, for eksempel med et opptrinn av tre stk. Steel Zink er spiraltrappen til utendørs bruk, laget i galvanisert stål.


Ståltrapp utendørs

Håndløper i gråfarget pvc som trappefinishen. Rekkverket består av galvaniserte stålspiler. Trappetrinn av gitterrist.


Gjennom godt samarbeid med ledende produsenter, kan vi levere alt innen trapp og rekkverk til både private forbrukere og bedrifter. Vi verdsetter kvalitet og. Få pristilbud eller rådgivning på ny trapp. Send oss en henvendelse.


Cookies og personvern. Hos oss finner du. Sirius Stål er en moderne trapp som er designet for å ta liten plass i rommet. Utforsk denne tavlen til Kine Thrane på Pinterest: « trapp ». Veiledning til annet ledd.


Rettrapp – TLC-produserte ståltrapp er en universell løsning som fungerer utmerket både som utvendig og innvendig tilgang til alle typer bygg. Et bredt utvalg av.


Vi produserer etter kundens behov. Bilder av prefabrikkerte og installerte innendørs- og utendørstrapper. En design trapp i Eloksert Aluminium med naturlig utseende og en elegant riffling på trinnene som gir en meget bra antiskli effekt - utmerket for utendørs bruk!


Ståltrapper har lang holdbarhet og trenger vanligvis minimalt med. Som ståltrappa har steintrappa vanligvis lite behov vedlikehold. Videre beskrives spesielle forhold knyttet til utendørs trapper.


Plassbehov og krav til sikker og bekvem utforming av trapp og rekkverk er vist i Planløsning. Vi viser hvordan det gjøres. En trapp blir utsatt for slitasje og store temperatursvingninger,.


Kantlister til be trapp i terreng og vannspeil laget for kunde. Cortenstål gir utemiljøet et. Vi har levert glassrekkverk utendørs og baldakiner. Isfritt varmetrinn 25XCM.


Ståltrapp utendørs

Solide varmetrinn for bruk i trapp utendørs. Kjøp på nett eller i butikk. Norsk håndverkstradisjon" Industriell utvikling gjennom innovasjon og langsiktig vekst.


Les mer Ny eller fornyet trapp ? Ta kontakt med oss for tilbud på ny trapp. Velg for eksempel en trapp i sort stål eller en i krom og tre for det lille ekstra.


En spiraltrapp kan benyttes både innendørs og utendørs, alt etter behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg