onsdag 17. juni 2020

Stue med høyt skråtak

Stue med høyt skråtak

Skråtaket tiltrekker seg oppmerksomhet på en annen måte enn et rett tak, og hvis det er høyt opp til mønet, kan en liten spott helt der oppe. Les om hvorfor og les mer om belysning til skråtak, ikke minst!


I rom med skråtak, kan det i mange tilfeller være nødvendig å montere lampene i skråtaket. Selv om montering av lamper her kan by på. En lyslist eller armatur som lyser skrått. På det høyeste er takhøyden i stuen meter.


Lyspæren bør da sitte nokså høyt i armaturen for å unngå blending. UTSTRÅLING: Den belyste stuen er innbydende og har fin lyssetting. Vil du unngå svarte. Høyt under taket.


Stue med høyt skråtak

Disse er spesialmontert på et skråtak. TV- stuen oppe har glassvegg. En taklampe rett over stuebordet kan du altså med fordel droppe.


Det er skråtak og ikke så høyt under taket men kommer mye lys inn. Noen enkle tips for lys i stuen. Jeg har meter bak nå og høyt under taket, og jeg fikk gåsehud med den nye plassering. Man skal ikke kimse over rom med skråtak siden rommet ikke symmetrisk.


Dette gjelder innvendig vegger og tak i stue, hvorav høyt skråtak og noe krevende vinduskarmer. Asker, Onsdag 04. Har behov relativt raskt. Fjellstrand, Onsdag 16.


Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Standard takhøyde i rom uten skråtak, er imidlertid. Er førsteprioritet. Når vi skal henge lamper over spisebordet, henger vi dem generelt for høyt.


Belysning stue skråtak. Mange plasserer også lyset for høyt (f.eks. kun downlights i tak) og skaper dermed et flatt og upersonlig rom. I halve stue og halve kjøkkene blir det skråtak med høyde fra m til ca m. Kanskje 5-m på det høyeste. Skriv gjerne om det er mer.


Stue med høyt skråtak

Når det skal velges belysning til stuen generellt er det som oftest flere behov. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og. Hytta ligger høyt, luftig og lunt til med en meget god solgang (kveldssol) og en. Skulle du hatt litt større takhøyde?


Eller kanskje du synes det er før høyt under taket hos deg? Med linjer og striper kan du gjøre stor forskjell. Junistar Exclusive er perfekt til skråtak, siden den kan vippes.


Stue og oppholdsrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg