fredag 19. juni 2020

Teleskop stige

Solid proffstige som til tross for den lave vekten har en svært robust og kraftig aluminiumskonstruksjon. Typegodkjent av SP. En god stige er alfa og omega når du skal jobbe i høyden.


Vi har stiger og stillas i alle størrelser og til en rekke ulike formål – enten du. Stige teleskop8m. M - Obs BYGG - Coop coop. Teleskopstige i aluminium med trinn.


Turn on Location History to track places you visit. Slå på nett- og appaktivitet for å følge med på steder du besøker. En innovativ og fleksibel teleskopstige. Lett å bære med seg og transportere.


Teleskop stige

Vi har et stort utvalg av stiger i ulike varianter og størrelser. Kjøp stiger enkelt i nettbutikken her! Meget praktisk stigeløsning.


Produsert av aluminium, og følger nyeste standard i Europa for teleskopstiger (EN131-6). Enkel å bruke og lett å lagre. Høy sikkerhet og stabilitet. Fra m til.


Begge stigemodellene er godkjente i henhold til Europeisk standard EN 131. Vår Prof-stige er perfekt for, f. Arbeidshøyde på meter. Vi har rask levering og service av høy kvalitet. Fleksibel og holdbar stige med teletrinn som passer en håndverker jobb både på innsiden og ute.


Velg en stige som passer dine prosjekter. Biltema har et kjempeutvalg av kvalitetsstiger i aluminium. Føtter for teleskopstige, stk. Det kan justeres til den optimal.


Teleskop stige

Med sin teleskopfunksjon og minimale svingradius, er Telesteps teleskopstige Eco Linje perfekt for bruk selv på små steder. Dobbel sammenleggbar teleskop stige på m. Praktisk stige som er enkel å oppbevare Tross sin lette vekt er denne stigen utrolig robust og sterk.


Teleskop stige

TELESKOPSTIGE PRO-LINE 2M TRINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg