tirsdag 2. juni 2020

Transportkasse med hjul

Zarges K4IPer kassen s. Vanntett og uknuselig transportkasse med hjul og pickpluck skuminnlegg for egen tilpasning for 100% beskyttelse av innholdet i kofferten. Kassene har stablehjørner i aluminium, kraftige fjærbelastede.


Lokk som passer Schoeller Allibert (Arca) transportkasser Euro Container og Euro Click. Transportkasse Schoeller Allibert Euro Click. Vanntett, uknuselig transportkasse med hjul og uttrekkbart håndtak. Mål i mm: Innv: 703x533x39 utv: 794x615x444.


Leveres med standard pickpluck. Om du trenger store verktøykasser eller små sortimentsskrin så har vi en løsning. Vi tilbyr skreddersydde.


Transportkasse med hjul

IKEA - SOCKERBIT, Kasse med hjul og lokk, hvit, RILL hjul er inkludert i prisen, men pakket separat. Små spor på innsiden av lokket skaper små åpninger.


Transportkasse med hjul

Ladeskap, ladekofferter og transportkasser for datamaskiner, laptop, nettbrett og iPad samt AV-utstyr og. Denne var oprinnelig til en soundking fhe1 men har ikke denne lenger så dermed. Vanntett(IP67), uknuselig koffert med uttrekkbart trillehåndtak og doble, ekstra brede hjul, samt.


Passer til stablebenk i bjørketre med akrykglass. Stablebenken har plass til kasser. Rull over bildet for å zoome inn. Du kan bla i bildene med.


Stativ for PC- kasse med hjul – Manutan - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Kasse for Ampeg SVT-610HLF, hjul på avtagbart lokk og med luke bak.


Road trunk flightcase ideell for transport av kabler etc. Kjøp Pedaltrain Classic Pro TCW pedalbrett med transportkasse med hjul hos DanMusikk.


Transportkasse med hjul

Se også vår store utvalg av rimelig musikkutstyr i høy kvalitet. Avrundede hjørner. Solid og forseggjort transportkasse i kryssfinér med butterflylås og.


Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. AVTAGBART HJULSETT MED. Kjøp Barnkammaren, Kasse med hjul, Rosa på nettet.


Du finner også andre Oppbevaring produkter fra Kids Concept hos Lekmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg