torsdag 18. juni 2020

Takoverbygg

Med et takoverbygg på terrassen, blir ikke familiehyggen forstyrret av en. Vi har brukt samme materialer og samme farge, så takoverbygget. Gi terrassen et løft med et flott og eksklusivt takoverbygg. Med SunGlaze for du en lekker arkitektonisk takløsning.


Ga uteplassen løft med nytt takoverbygg. Naken uteplass ble praktisk utekjøkken. FØR OG ETTER: Hytta før takoverbygget var nakent og.


Vårvik Glas leverer sommerstuer, takoverbygg, dører og vinduer. Vi holder til i Vikebygd ved Haugesund. Et stilfullt utformet og solid takoverbygg til utenfor stuen. Ta del i familieselskaper med middag uten konstant frykt for at været vil.


Takoverbygg

Når du bygger eller renoverer en utestue, vinterhage eller annet takoverbygg hvor kondens er et problem, er termotak den rette løsningen for. Prikken over i-en på terrassen er taket. Terrassetaket kan være et åpent, beplantet sperretak – en pergola – eller et tett tak som skjermer mot sterk sol og regn.


Det kan settes opp takoverbygg med fotavtrykk på bredde med en eller to kuber på hagesiden av enheten. Dybden på taket kan være meter. Takoverbygget kan. En overbygd terrasse er en sikker vinner og forlenger sommer- og grillsesongen.


Se her hva du skal tenke på og råd før du bygger en overbygd. En barnehage ønsket seg en plass der barna kan spise ute i all slags vær. Her får de ly både for sol og regn. Det største taket vi hittil har montert var over UiO, Domus.


Takoverbygg

Platting med takoverbygg. Planlegg neste sommmers uteplass nå. Spilevegg, levegg og takoverbygg er storveis i møte med det tradisjonelle sommerværet vi er vant med- i alle fall i. Nå er me i full gang med oppføring av enda eit bygg.


Det er eit takoverbygg (ca 2m2). Når det er ferdig vil mottak, sortering og lagring av råvarer alltid kan. Hagehus med takoverbygg på totalt ca 1kvm. Leveres som byggesett i trykkimpregnert.


Baldakin - takoverbygg. Herdet laminert glassbaldakin med polerte. Lite tilbygg (terrasse, åpent takoverbygg, sykkelbod osv.) Mindre tilbygg kan settes opp uten at det er nødvendig med søknad og tillatelse.


Takoverbygg

Sveip til siden for å se takprøven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg