tirsdag 2. juni 2020

Svevende hylle

Vil du ha svevende hyller som faktisk holder? Da burde du bygge hyllene selv. De fleste ferdigkjøpte løsninger er altfor svake til å bli belastet.


Lag dine egne " svevende " hyller sånn som vi har gjort. Måtte kjøpe 1karmskuer for 4kr, selger de derfor til andre som ønsker å lage.


Man trenger ikke den bæringen i selve hylleplata en rett svevende hylle trenger. Så lenge man får festet den til veggen så vil den jo bære seg.


Enten du ser etter ei vegghylle med knagger, ei vegghylle til bøker eller ei vegghylle med skuffer der du kan gjemme personlige ting, finner du mange stiler,. Oppbevaring › Hyllerjysk.


Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med. Svevende hylle (til venstre).


Lyst tre og skinn er in! Denne supersøte hyllen er som et lite smykke på veggen, og ikke krever den så mye utstyr. Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her.


Hyllen er oljet, og beslag for oppheng på vegg følger med. Spare i ny ønskeliste. Du må velge følgende før du kan legge produktet i handlekurven.


Spesifikasjoner Øvrig Serie: DOREAN Stil: Tidløs Utseende: Hvitt Tre Mål Tykkelse: cm. Andre løsninger er såkalt svevende hyller der opphenget er skjult inne i hylla, innspente hyller der hyllene klemmes fast til en søyle, hyller der hyllesidene er. Gjør rommet stilfult og minimalistisk med svevende vegghyller for oppbevaring av dine dekorative interiørgjenstander. Her finner du hyller i forskjellige varianter og.


Delbetale fra: 114. Usynlig hylle i 3-pakning som gir en illusjon av at bøkene dine svever på veggen. Enkel montering og smart oppbevaring. Kjøp usynlig hylle i 3-pakning i dag!


Svevende hylle

For å velge riktig plugg- og skruetype må du vite om veggen er av gips, mur, betong eller tre. Like viktig er det å vite hvilken belastning skruene skal tåle. Her er noen eksempler på arbeider. Alle møbler lages etter kundens mål og ønsker.


Møblene lages i heltre. Ta kontakt for et uforpliktende prat og pristilbud! Se ideen til Ampel av papirgarn til svevende hylle og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Ampel av papirgarn til svevende hylle og bestill materialene til.


Se våres store utvalg av Hyller til gode priser. Full returrett i dager. Jeg må tvert imot ha noe som krager ganske høyt over bakken, slik at det ikke skygger for mye for det som står under. Jeg trenger hyller til mine.


Svevende hylle

Velg mellom forskjellige bredder på hyller i finér: 9 1og 2cm. PBJ hvor hyller og skap nærmest svever på de smale veggskinnene.


Svevende hylle

Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg