onsdag 17. juni 2020

Strekkmetall sau

Strekkmetall til sau mm tykkelse. Prisen er for strekkmetallplater 1bredde x 200. Viser alle resultater.


Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris: lav til høy. Smart deltalj, så slipper du å snu sau på smale forbrett. Hvordan er det å bygge strekkmetallgulv for sau uten gjødselkjeller? Mener å ha lest at folk har bygd.


Spaltegulv brukes i husdyrrom for sauer, storfe og griser. Vi selger strekkmetall på ramme med en tykkelse på mm, dvs. Her blir det brukt som gulv til sau, geit eller grisefjøsen.


Overflatebehandling. Våre strekkmetall produkter kan leveres med ulik overflatebehandling som. Om ønskes kan vi levere strekkmetallet på ferdige stål bærerammer. Byggehøgde kun 4. Med forsterket ramme, kan.


Unik konstruksjon hvor strekkmetallet ligger «løst» i ramma, slik at det lever. Det gir bedre gjødselgjennomgang og reinere forhold for dyra. FeedStation er en kraftfôrstasjon for fôring av sau, og er utviklet med.


Helnorsk produkt med strekkmetall produsert av Midthaug og ramme. Sau på tallegulv trenger større areal enn på spaltegulv, slik at tallen.


Nyklipte søyer valgte halm framfor både tregulv og strekkmetall, og tregulv framfor. Nå er det imidlertid et krav om tett gulv på liggeunderlaget til. Plastrist for sau.


TEGLE STREKKMETALL PÅ RAMME. Fôringsplassen har tak som dekker både fôr og dyr. Som underlag for sauene er det tenkt strekkmetall eller andre former for drenerende gulv for å få en tørr og.


Her er kravene til hus til sau utenom normal beiteperiode. Det er ikke lov å ha strekkmetall eller betonggulv til sau på utegang. Tidligere erfaring med strekkmetall kan ha påvirket denne preferansen, men da køyesenger i. Bilde 2: Sauer på talle av halm. Fotografert av.


I preferanseforsok mellom ulike typer spaltegulvsmaterialer foretrekkes sauer heller ikke et materiale over et annet, men tett gulv. Vi har testet det på 2vinterfôrete sauer. Sauer i norsk landbruk er ofte i fjøs med strekkmetall I Norge er det tillatt at økologiske sauer er innendørs på metallrist hele vinteren.


Sammenlignet med andre. Går sauen på drenerende gulv, som strekkmetall, skal hver sau ha kvadratmeter til rådighet. På talle skal hver sau ha kvadrat å boltre seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg