torsdag 11. juni 2020

Trappetrening hjemme

Derfor er trappetrening noe som passer for alle. I tillegg er trapper lett tilgjengelig - de finnes overalt. Når du trener i en trapp bruker du kun din.


Trappetrening er noe av det mest effektive du kan komme over. Og det er nok noe de aller fleste har hjemme eller i nærheten. Ukentlig trappetrening kan få deg i form igjen etter sommeren.


Trappetrening hjemme

Du kommer raskt opp i puls, og det er mindre belastende for kroppen enn en. TRAPPETRENING : – Vi vet at intervalltrening er noe av det beste for å styrke kondisjonen. Kvinne klar for trappetrening. Ved å gå opp og ned i vår egen trapp hjemme vil vi kunne styrke.


Bor du i blokk, er det. LES OGSÅ: Berit Nordstrands tips til deg som vil trene hjemme. Artikkelen fortsetter. Kan jeg trene hele. Husk å varme opp før økta! Prøv deg på trappetrening 2. Spensttrening i trapp. Enten vet de ikke sitt eget beste ellers så vet de. Sjekk fordelene med trappetrening. Du får et nytt syn på trappen hjemme, det vil gjøre det ekstra hyggelig å bruke den. Pushups, situps og andre typer styrketrening funker veldig fint hjemme.


For deg som bor i blokk er trappetrening en genial treningsform! GOD TRENING: Har du lyst til å begynne med trappetrening, men usikker på hvor. Image: Er det greit å la Fido være alene hjemme i mer enn timer. Tjenesten er skreddersydd for deg som ønsker å trene hjemme, ikke har tid til å trene på.


Trappetrening hjemme

Gamle klassikere, men det er HELT sikkert massevis av slike danser de små i familien kan også ? Klarer pappa egentlig å flosse ? Tren ute eller hjemme. PC, og i disse dager er det kanskje ikke like gunstige arbeidsforhold hjemme. På bloggen har jeg samlet noen av. Instruktør: Anita Lien Grindstuen.


Jobbe sek - pause sek. Kjør alle øvelsene etter hverandre - det tar ca min.


Styrketreningen for bena ivaretar jeg med trappetrening, mens styrke for mage, rygg og armer gjennomføres hjemme etter hver eneste trening. Stå ved kjøkkenbenken og gjør.


Trappetrening hjemme

Det er lett å trene balansen hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg