mandag 8. juni 2020

Trappestige

Se hele stigeutvalget I vår nettbutikk her! Wibe trappestige 55P 5-trinn. Ikke bruk den vinglete stolen når du ikke rekker opp.


En trappestige gjør det enklere å nå ting som du har satt høyt oppe. Vi har stabile trappestoler og trappestiger. Den passer godt når du skal arbeide på litt lavere nivåer.


Trappestige

En gardintrapp eller trappestige har litt færre trinn men gir deg likevel litt ekstra lengde når du trenger det. Gardinstigene fra Europris er av stabil aluminium. Hos oss finner du gardintrapper og trappestiger i aluminium av høyeste kvalitet. Både til innendørs og utendørs bruk.


Trappestige

Trappestige trinn. Legg i handlekurv. Praktisk stige med sklisikre. Logg inn for å se.


Trappestige

En gardintrapp, også kalt trappestige, er et viktig redskap til enhver jobb du skal utføre i høyden, og gir deg en trygg. UTLEIE trappestige med justerbare bein - for bruk i trapper ol.


Fleksibel profftrapp for arbeid i trapper. Produkt beskrivelse. Den optimale stigen i trapper, justerbare støtteben gjør at den kan settes i alle slags trapper. Vekt : kg Mål : m uten forlengelse.


Passer alle som er ute etter en allsidig og pålitelig trapp for varierte. Bestillingsvare. Maks vekt 1kg. Kraftig stige for profesjonell. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Byggmakker har stiger og gardintrapper i ulike varianter og høyder. Handle på nett - hent i butikk. Arne trappestige. Hvitlakkert aluminium med to trinn. Denne varen kan kun kjøpes i butikk. Se lagerstatus i alle butikker. Er din foretrukne butikk Møbelringen Lofoten?


For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp. Aluminiumsstige som enkelt kan plasseres i en trapp eller på andre ujevne underlag. Tre seksjoner med sju trinn (3x7).


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Meget praktiske å ha, når du skal nå noe høyt oppe. Loftstrapper til for eksempel hems har vi også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg