onsdag 17. juni 2020

Strekkmetall trappetrinn

Strekkmetall trinn. Røffe og solide trinn. Det egenproduserte strekkmetallet sveises til ramme av 3- og mm plate, og underliggende bærejern. Bra sklisikkerhet i. Vi tilbyr standard trappeløsninger med fastsatt prinsipp.


Strekkmetall trappetrinn

Galvaniserte trappetrinn med barnesikringslist, repo ståltrinn stål strekkmetall. For industri, rømningsveier, kompletterings- og entretrapper. Trinnene er sklisikre. Har høyere friksjon enn betong.


Strekkmetall trappetrinn

Skreddersydde trappetrinn og plattformer. Flytt deg trygt, uten å skli, selv i kritiske, våte eller glatte forhold. Vårs sertifiserte plattinger og trappetrinn er sklisikre og. Weland produserer trinn og repoer av gitterrist, profilrist og lettrist.


Metseparten er lagerført for omgående leveranse. Sagene-Torshov, Oslo. Sammenlign produkter.


Vi leverer trappetrinn og leidertrinn av gitterrist, perforerte trinn, trinn av strekkmetall, byggeplasstrinn. Trappetrinn av gitterister.


Strekkmetall trappetrinn

Fordelen med oppsalte trinn (hovedbildet) er at du kan lage trappen så bred du ønsker ved å bruke flere enn to vanger og få flere. Alt i varmforzinket utførelse. Mye av vårt fokus er på produkter med huller i som gitterrister, trappetrinn av gitterrist, perforerte plater, sveiset- og kreppet gitter, vevet metallduk, strekkmetall.


Design trapper, vanger under trinn, rustfritt rekkverk m glass, tre kombinert med stål. Utvendige rømmningtrapper. Gitterrister og trappetrinn fra Nisjemetall AS. Egenproduksjon av.


Velkjente Midthaug-produkter som: trinn, repos, gitterrister. Leverer og monterer trapp - og rekkverksløsninger både innendørs og utendørs, til privatboliger og forretningsbygg. Ditt søk på strekkmetall as bodø ga 1. Sett opp en barnegrind som hindrer at uhell kan skje.


Vårt ledende produkt er gitterrister i alle tenkelige utførelser. Kjøp strekkkmetall i stål og i aluminium til billige priser hoss e-BYGGSTORE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg