torsdag 18. juni 2020

Syntetisk teak

ISITEEK er en syntetisk imitert teak som ser ut som og føles som ekte teak. ISITEEK er 60mm bred og består av 55mm planke og 5mm sort eller hvit fuge.


Syntetisk teak

Dekkene et totalt ca 5mm tykke og har en 1mm tykk glassfiber bakside som. Bytt ut det slitte. Den gangen var det også få syntetiske løsninger, og de.


Flexiteek og Isiteek er likt teak i utseende og struktur. Båtdekk er laget av ekstrudert PVC. Dørk er meget motstandsdyktig og holdbart. Four Winns, Sea Ray, Novurania. Syntetisk marinedekk. Isiteek er en syntetisk teakimitasjon som både ser og føles ut som ekte teak. Fordelene med Isiteek er mange -i tillegg til miljøgevinsten er det tilnærmet. Dekorative gulv med syntetisk teak. Her får du gulv som ser ut som teak med en flott overflate.


As well as a rubbing rail, this versatile section can be used for other applications. Color: Teak, Scrubbe Weathere Carbon. Er på lager i varehus. Hylleplass: Legg til i innkjøpslisten.


Det er et gjør-det-selv-produkt som er enkelt å legge for den som er litt hendig. Vis treff i kart. Mål: 137cm x 35cm.


Syntetisk teak

Ved kjøp i vår butikk på Barkåker, ta kontakt med oss først, da varene ligger på vårt eksterne lager. Armlener av teak. Setetrekk av syntetisk lær, skai. Created with Sketch.


Teakolje er en olje som er syntetisk, og som er laget for beskyttelse og bevaring av teak -produkter både til lands og til vanns. Epifanes Teak Olje Sealer (en-komponent teakolje impregnering) Til. OceanTec AS har levert syntetisk teak dekksbelegg på alle utvendige dekk.


Syntetisk teak

Dekksbelegget har ekstra lav vekt, samtidig som de lyddempende. Voks (organisk) og syntetisk lakkforsegling. Hvilke lakkforsegling skal man velge til bil? Hva gir den beste beskyttelsen?


Teak er flott for trearbei uavhengig av søknaden, fordi det er en nær-korn hardtre. Senere har marine terrassebord på båter snudde seg-a-like teak syntetisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg