torsdag 25. juni 2020

Trappetrinn stål

Trappetrinn har en gavl med høyden mm. For industri, rømningsveier, kompletterings- og entretrapper. Har høyere friksjon enn betong. Trinnene er sklisikre.


Trappetrinn stål

I en trapp av Pa- So trinn går du like trygt vinter som sommer. Dette er de mest sklisikre trinn på. Se alle dimensjoner av trappetrinn våre i rustfritt stål. Rsklisikkerhet.


Trappetrinn stål

Rustfritt stål trinn - Bestill og få levert - enkelt og raskt. Vi leverer galvaniserte ståltrinn. Som Norges eneste leverandør er alle galvaniserte trappetrinn levert med banesikringslist i henhold til TEK 10.


Trappen har platting øverst og tre trinn. Galvanisert trapp. Sirius Stål er en moderne trapp som er designet for å ta liten plass i rommet. Eurokoder, standard.


Trappetrinn stål

Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Kjøp på nett eller i butikk. Leveres komplett med trinn, sprosser og tilbehør.


Alle metalldeler er galvanisert. Velg et alternativ. Strekkmetall trinn. De mest aktuelle trinntyper for utendørs bruk er strekkmetall eller gittetrinn i varmforzinket stål.


I tillegg kan trappenes vanger. UTFØRELSE MED DYPE HULL. For å lette monteringen av ståltrinn i trappevangene, lages.


Vi produserer flere trappemodeller som har bærende stålkonstruksjon, men kan ha trinn eller rekkverk i stein, glass, stål eller tre. Vi skjærer trappevanger som er. Det er laget av galvanisert stål med varmdyppet sink, og er ideelle for industriell bruk, bolig- og kontorbygg, som plattformrister, gangvegg på gulvet, trappetrinn.


Våre ståltrappetrinn er spesielt utformet for å gi god beskyttelse mot å skli i områder utsatt for olje eller andre farlige elementer. Har du plank, har vi trappetrinn. Ståltrapp med spilerekkverk, flatstålrekkverk, perforerte plater rekkverk.


Stålet har en vedlikeholdsfri rustbeskyttelse i mange tiår. Eksklusiv finish i lakkert eller børstet stål og ulike tresorter på trinn etter ønske.


Trappeksperten leverer et stort utvalg av modulære selvbyggmodeller i mange. Søyler og stolper leveres i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg