tirsdag 9. juni 2020

Valg av gulv

Valget mellom tregulv, parkett, linoleum eller laminat avhenger av mange faktorer. Valg av gulv : Mønstret stuegulv av vinyl. MØBEL: Sett ditt. Guide til valg av gulv.


Valg av gulv

Har du bestemt deg for å bytte ut gulvet? Dette bør du tenke på. Ved prosjektering av nye bygg, eller ved valg av gulv til renoveringer, vil riktig valg av gulvmateriale ha en avgjørende rolle for hvor godt bygningen fungerer i. Høytrykkslaminat og vinylgulv er gode valg. Parkett og tregulv vil raskt få riper av grus, sandkorn og annet som kommer inn med sko og tøy.


Valg av gulv

Her er en nyttig guide til valg av riktig gulv ! GULV SOM TÅLER EN STØYT: Laminatgulv kan være et smart valg dersom dere har hund eller barn i huset – da trenger du ikke å være så redd for riper og. Bruk årstidene aktivt når du.


Fliser, laminat, parkett eller vinyl? Hvilket gulv passer din bolig? Du kan velge mellom mange ulike farger overflater,. Mitt personlige valg var, sist gang: Vinyl på barnerom og eget soverom.


Lunt å gå på, og noe dempende effekt. Den gule trestavparketten er byttet ut, og nordmenn blir stadig tøffere når det gjelder valg av gulv. Folk legger nok litt mer i valget av gulv nå enn det de gjorde før, og skjønner hvor viktig det er for resten av rommet.


Det er en stor avgjørelse. Til mindre rom kan du legge gulvet selv, men til store flater anbefaler vi fagfolk. Gulvet blir liggende. Her har du gulv til både stue og våtrom.


Valg av gulv

Benk på vinylgulv med ruter. Ekspertens beste tips for flotte fargevalg til gulvet. Både naturlige og hvitvaskede gulv av eik, furu og gran er fine valg, nesten uansett. Når du skal velge gulv tar du et valg for mange år framover.


Bestill befaring fra XL-BYGG, så hjelper vi deg med valgene og tar hele jobben fra befaring til. Heldigvis har de fleste skjønt at gulvet er. Vi hjelper deg å velge gulv.


Bambus, gummi - eller kanskje kork? Vi gir fordelene og ulempene ved ulike gulv, slik at du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg