fredag 1. desember 2017

Bod med skråtak tegning

Nå kan du enkelt bygge uteboder og tremøbler selv med våre tegninger. Tegningene er utformet med tanke på at de skal være enkle å følge. Er du lei av rot i hagen? Bygg en redskapsbod!


Da jeg prøvde å laste ned en tegning for en utebo fikk jeg en feilmelding. En redskapsbod er din beste venn når du vil holde orden på hageredskap og verktøy. Se hvordan du bygger en liten bod. Om ønskelig kan.


Går du med planer om å bygge garasje, bod eller andre småbygg? Mål opp grunnflaten. Våre boder har plantegninger tilgjengelig.


For å enkelt se hvor stor bod du kan sette opp, kan det være et tips å legge planker i. Boder av elementer. Vegger og tak er ferdige, enten hele eller i håndterbare. Men sjekk med kommunen. Last ned ferdige garasjetegninger.


Bod med skråtak tegning

Skisser, søknadstegninger og arbeidstegninger for garasjer. Enkelt, raskt og rimelig. Har du garasjeplaner - klikk her! Kantplate (9) eller vannbord festes til vindskiene, se tegning.


Bod med skråtak tegning

W- eller A-takstoler iht. Velg eventuelt tillegg for tilpasset takstol. Søk blant alle typer ting i hele Norge! Et komplett og effektivt dreneringssystem for garasje, boder og lekestue.


Avvanningspakke skråtak – m. Vis alle Takbekledning. Manualer og tegninger. De mest populære. Bruk eksisterende tegninger av huset ditt og tegn endringene.


Skal du for eksempel rive noe kan du bruke. Heimdall med valmtak får et skråtak hvor takflatene skrå. Carport med skråtak til en side, vi kan designe i akkurat den størrelse du ønsker og.


Bod med skråtak tegning

Flott løsning med sal tak, bod med DCS kledning, og galvanisterte lamper. Du har selv ansvar for å finne. Det skal være en 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg