mandag 4. desember 2017

Spalteventil vindu

Spalteventil vindu

Med en spalteventil montert på vinduskarmen kan du enkelt slippe inn frisk luft uten å måtte åpne vinduet. Dermed slipper du å få inn smuss, støy og trekk i. Hele jobben kan til og med ordnes på rundt en time. Ruten dugger fordi det er for mye. Spalteventil : Sett spalteventiler i vinduene, og få frisk luft.


Spalteventil vindu

Spilvent er en spalteventil i gjennomprøvd kvalitet. I lukket stilling. Deres oppgave er å slippe ut gammel luft med dens fuktighet, lukt og lignende.


Luftfilter for lufteventil Utskiftbart filter til vinduer med lufteluker. Flexit W4spalteventil. Tilpass selv til. Vinduet kan for eksempel monteres med forskjellige lufteventiler.


Spalteventil vindu

En spalteventil – f. Trimvent til vinduer er en svært god idé – denne funksjonen sørger for. Trenger du ventil til vindu hjemme eller på hytta, har vi et godt utvalg av ventiler i høy kvalitet, fra anerkjente produsenter.


Lang levetid og lite behov for. Fra kr 31til kr 39SPALTEVENTIL SETT HVIT 40CM - Bygger´n nettbutikk. Med innvendig og utvendig del til montasje i vinduskarmens overdel. Materiale: Hvitlakkert aluminum.


Velg butikk for å se. Lydreduserende spalteventil for montering i vinduskarmens øvre del. Utstyrt med trinnløst spjeld og filter. Slike gode vinduer og dører har ikke kaldras og trekk, slik at hele arealet i. Vindu finnes både med og uten spalteventil, og det finnes mange.


Sett med innvendig og utvendig del. Biobe spalteventil "Junior" hull aluminium. Enkel montasje med kun skruer. Grunnen til dette er den gode. Bredt utvalg i vår nettbutikk.


Hold ventiler og spalteventiler i vinduene åpen så hindrer du dugging på vinduer og får et bedere inneklima. Levering over hele landet. Dette gjelder spesielt i vinterhalvåret men også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg