tirsdag 5. desember 2017

Plastmo takplater

Plastmo takplater

Tak til utestue, terrasse eller carport. Vi har samlet tips og triks til montering av takplater, så det er lettere å komme igang. Uansett om du skal ha nytt tak på din. Glassrekkverk, Terrassetak.


Plastmo takplater

Minimumsfall cm. Den har også mange andre. ProLite terrassetakplate er en trapesformet plate som er enkel å legge med overlapp. Platen er produsert i pvc og har høy bruddstyrke. Farge: Perlehvit. Du har ikke valgt butikk. Obs BYGG › Tak › Trapesplatercoop. Da er JumboLite terrassetakplater det rette valg! Du vet med sikkerhet de klassiske trapesformede platene, som finnes på utrolig mange utestuer, terrasser, drivhus, carport og skur. Brosjyre (pdf) - Bygger´n nettbutikk.


Plastmo takplater

Alle TwinLite takplater er bygget opp av flere lag som gir en isolerende effekt. Plastmo Jumbolite takplate. Du kan få plastplater som ser ut som glass. Vi leverer produkter som takrenner, drenering, glassrekkverk og lette.


BENDERS NORGE AS (3). ISOLA LEVERANDØR AS (11). NORDIC WATERPROOFING AS (3). De har vært montert på lekter, og har skruehull på ca 60x 60- som er vanlig ved takfeste. PLASTKOMPANIET (3). La plastmo sine bølgeplater jumbolite (klare) i sommer og det er helt ok, bølgeblikk utseende på ett tak på en veranda er liksom slik det har vært. Les mer om oss på plastmo. Vi deler vår kunnskap. Monteringsanvisning.


OVERBYGD TERRASSE: Bruker du takplater som er gjennomsiktige, blir det både tørt og lyst under utetaket. Priser « takplater takplate » (542). Et termotak med klikksystem til overbygde terrasser, uisolerte utestuer. Varetype, Standard.


NOBB overgruppe, - Takprodukter. Areal på hele taket ca. Forhindrer råte og fuktskader. En sterk vedlikeholdsfri himlingsplate mye brukt i landbruket.


Gi din terrasse et eksklusivt look med SunGlaze takløsning. Logg inn for å se lagerstatus. Vi har et stort utvalg i takplater med stor variasjon i format, profiler, belegg og farger.


Platene leveres i alle typer standard plateprofiler og sinusplater, i tillegg til at. På den måten kan du få tak som ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg