fredag 15. desember 2017

Glasstak på mål

Laget nøyaktige til dine mål ! Sterkt, sikkert og robust! Integrert takrenne. Takvinkel grader. Vi har pakkeløsninger med standard glassbredde og.


Glasstak på mål

Våre motoriserte glasstak skreddersys på mål til å passe akkurat ditt prosjekt. Systemet åpnes og lukkes ved et enkelt tastetrykk på fjernkontrollen. Målene som angis på reisverket er utvendige mål. Les mer om målene på reisverket i monteringsanvisningen.


Mål på glasstak med reisverk. Dette kan være aktuelt i glassystemer, rekkverk og glasstak. Produksjonen av herdet glass foregår på den måten at man varmer opp ferdig tilskjærte og. Oppgi dine mål og guiden regner direkte ut delinger og materialbehov.


Glasstak med inndekning i aluminium. En baldakin er et enkelt og stilrent tak over inngangspartiet som beskytter mot regn og snø. Isolert og uisolert.


Vi leverer alt fra små glassbaldakiner til store. Leveres i et bredt utvalg av mål og design. Vi produserer, leverer og monterer alle typer glasstak i Sapa byggsystem. Alle glasstak tilpasses på mål og leveres på skreddersøm.


Glasstak på mål

Glassarbeider Ønsker til bud på glassplater til utvendig skrått glasstak, i enten herdet eller laminert glass (mm tykkelse ?). Alle profiler til taket er i ubehandlet aluminium. Unik E-profil foran og bak. Velg et alternativ.


Glass fikser, leverer og monterer alle typer glass på alle og skreddersydde mål. Skjermer uteplassen for nedbør. Størrelse og fasong tilpasses etter mål.


Glasstak på mål

CMC er eksempel på en godt isolert konstruksjon med fint glasstak og stabile. Designet passer alle typer hus og du velger selv mål, farge og funksjon. Noe som kun dekker døråpningen, eller et tak som beskytter hele altanen? Norge er ikke akkurat verdens.


Veien til mål : Bestill entrétak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg