torsdag 21. desember 2017

Gipsplateheis leie

Gipsplateheis leie

Festing av gipsplater i tak er en utfordring. En gipsplateheis gjør jobben enklere – og Cramo har flere modeller.


Hos oss kan du leie alt fra gipsplateheiser til materialheiser, personheiser, vareheiser og. Maxbo leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Heisen er svært enkel å jobbe med og transportere, da. Leier ut en praktisk gipsplateheis for rette eller skråtak.


Hos Obs Bygg kan du leie verktøy til de aller fleste formål. Gipsplateheis til utleie. Støtte hele veien fra behovsanalyse til installasjon! Vi tilbyr maskinutleie for alle behov.


Denne kan vippes til skråtak og løfter opp til 3cm. Denne er utrolig kjekk for montering av gipsplater i tak. Når opp til meters høyde under tak. Maks vekt på plater er kg.


Gipsplateheis leie

Kraftig gipspalteheis for proff brukere. Utstyrt med hjul hvorav med brems. Kategorier: Heise-og. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy.


Utvalget for utleie kan variere fra butikk til butikk. Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr! Dagsleie med MVA: 3000. Helgeleie med MVA: 4800.


Kan også leveres med grinder uten påslag på pris ved forhåndsbestilling! Ved montering av gipsplater på skråtak, kan du nå leie en plateheis hos Utleiesenteret. Ta kontakt for leie ! Vi har BÅTHENGERE opp til fot til.


Om det skulle være anleggsmaskiner eller tilhenger, hageutstyr eller lifter. Se alle våre utleieprodukter her. Maling og dekorering. Ser de fleste gipplatesheiser stopper på 5m. Til leie fra kun.


Gipsplateheis leie

Finnes det proffere utgaver som man kan leie eller blir det plattformlift som er løsningen? Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg