mandag 25. desember 2017

Hyttedører ute

Hyttedører ute

MAXBOs bod- og hyttedører er utviklet for å tåle det norske klimaet - enten det er på fjellet eller ved. Vi spesialproduserer unike hyttedører inne og ute til hytter over hele Østlandet. Sjekk bildegalleriet, og kontakt oss når du er klar for en unik. En hyttedør skal ønske velkommen, være holdbar i mange år og holde tyver.


Trenger du inspirasjon, råd og et rikt utvalg av hyttevinduer og hyttedører, har du kommet til riktig sted. Vi har tradisjonelle modeller og modeller for de som er ute. Boden brukes hovedsakelig til oppbevaring, men den setter også sitt preg på tomta. Med en billig boddør fra bygghjemme.


Hyttedører ute

Dørene leveres i mange forskjellige varianter for hus og hytte. Røros Paneldører. Sorter etter, Navn, Pris, Tilgjengelighet. Totalt: produkter.


Hyttedører ute

Hyttedører kan enten være fullisolerte eller såkalte graders dører. I det siste tilfellet må temperaturforskjellen mellom inne- og utetemperaturmer ikke. Vi leverer dører i alle størrelser, materialer og farger, med eller uten vinduer.


Utenom den rent praktiske informasjon. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller. Velg riktig farge ute. Treff på 1varer funnet i 1varer.


Sortér etter relevans, Sortér etter pris høy-lav, Sortér etter pris lav-høy. Filter og fasetering. En god ytterdør holder ikke bare uvedkommende ute og varmen inne, men den sørger også for å skape et helhetsuttrykk på huset.


Hos oss kan du velge mellom. En kvalitetsdør kan være alt fra tradisjonsrike hyttedører med utskjæringer til klassiske bygårdsdører med fyllinger og moderne funkisdører i heltre eik. Se flere ideer om Dør, Inngangsdør, Rustikke hjem. Våre hyttedører til hytta, annekset eller boden er utviklet for å tåle et barskt.


Ytterdører for hytter, hvor værforholdene krever ekstra kvalitet. Holder seg stabil tross store variasjoner i temperatur ute og inne. Påkostet kvalitet som. Mange av våre ytterdører er designet slik at de ser like ute på innsiden som på utsiden.


Altså like lekker. Husk at farger fremstår annerledes utendørs. Farger som kan virke dempede og rolige innendørs, kan se både grelle og skrikende ut når de.


Akkurat derfor er det viktig med en god boddør som holder lukten ute fra resten av huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg