mandag 4. desember 2017

Lekehus rødhette

Lekehus rødhette

Rødhette lekehus. Morsomt og koselig lekehus med hems i den høyeste delen. Leveres med blomsterkasser og skodder. Morsomt lekehus med hems i den høyeste delen - en absolutt bestselger!


Lekehus rødhette

Utvendig mål er 220x180cm. Prefabrikerte elementer som er. LEKEHUS RØDHETTE. Klikk for større bilde. Logg inn for å se pris og lagerstatus. Rekkverk sørger for at hemsen er trygg. Blomsterkasser og skodder følger også med. Platting foran er ikke inkludert. Det kommer i ferdige moduler, og er enkelt å sette opp selv. Du trenger ikke være. Her viser vi deg hvordan du setter opp et lekehus med ferdige elementer. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort!


Lekehus rødhette

Foreldre og barn › Leker › Utelekerprisguiden. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Lekehus er noe alle barn ønsker seg, og det er alltid stas å kunne invitere til besøk i sitt eget hus. Et morsomt lekehus med med stige opp til en hems i den høyeste delen. La barna få sitt eget lille tilholdssted med søsken venner eller familie. Den kommer i flere varianter, men den minste er den det går.


Med hems i den høyeste delen. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Jeg får mye spørsmål om lekehuset vårt, både gjennom bloggen, på instagram eller folk som har sett huset fra veien.


Se utvalget til din lekeplass i hagen. Vi har produkter fra sandkasser, til lekestativ og lekehus. Alt du trenger for at barna skal få et stort smil om.


Alle lekehus leveres ubehandlet og uten takdekke om ikke annet er angitt. DIY, Mama, Familien Blog aus der Schweiz. Hjem og utstyr Hus, hage, utstyr, design mm. Synes lekehuset til jentene mine er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg