onsdag 6. desember 2017

Speil over kjøkkenbenk

Kunden ønsket seg sotet speil over kjøkkenbenken, samt et speil tilskåret på mål og en glassvegg med svart ramme på badet. Speil over kjøkkenbenken. Selv om det finnes uendelig med lekre glassløsninger over kjøkkenbenk, ønsker du kanskje noe enda mer originalt.


Hvorfor ikke ha speil over kjøkkenbenken ? Ble et lekkert resultat, samtidig som det gir en større romfølelse :) Lakkert glass over kjøkkenbenk. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet. Glass over kjøkkenbenk.


Vi skreddersyr glasset med utsparing til. Til dette kjøkkenet har vi lever Pilkington Mirropane Chrome. Vi spesialtilpasser glassvegger, dusjvegg, glassplate til kjøkken, speil, skyvedører og gulvglass. Vi leverer glassplater over kjøkkenbenk etter mål og behov.


Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette. Trenger du speil ? Med glass og speil kan du få elegante tilpasninger om badet har skrått tak eller. Vi bruker 6mm herdet glass som standard til dette bruket.


Det kan lages også av. Herdet glass er 5. Interiørglass, glass over kjøkkenbenk og dusjløsninger. Rommet kan ofte virke større ved.


Vi måler, leverer, produserer og monterer og følger deg hele veien fra start til slutt. Vi lager vindu og speil skreddersydd til ditt behov. Spesielt som glass over kjøkkenbenk, som kan være svært så dekorativt.


Speil over kjøkkenbenk

Dette til en konkurransedyktig. Ta kontakt, så gir vi. Hei - Vi har speil over kjøkkenbenk som jeg ønsker fjernet og erstattet med frostet glass. Bronsefarget speil.


Speil over kjøkkenbenk

For privatkunde har vi levert og montert herdet glass over kjøkkenbenk. Hva har dere på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap ? Leveres i alle farger.


Speil over kjøkkenbenk

Eller hva med å fjerne overskapene, og gå for en hel vegg med fliser? De fleste keramiske fliser vi anbefaler til over kjøkkenbenk er glaserte eller er av typen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg