torsdag 21. desember 2017

Persisk teppe bohus

Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Usikker på hvilken størrelse du trenger? Sjekk ut vår guide med tips om valg av riktig teppestørrelse her. KJØP OG HENT - KASSE.


Persisk teppe bohus

Ordrebekreftelse. Les ukens kampanjeavis her. De persiske teppene våre er noe for seg selv. Hvert eneste persiske teppe er knyttet for hånd av dyktige håndverkere, så ingen av dem er like.


Persisk teppe bohus

Pryd stuen, soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra. Du kan finne vakre tradisjonelle varianter, men også vintage tepper som er farget på nytt som gir et mer moderne uttrykk. Et par pynteputer, et pledd og noen kunstige planter er alt som trengs for at stuen føles, og se ut som, et nytt rom. En dørmatte, et helfigurspeil og gulvteppe vil.


Persisk teppe bohus

Ikke noen skader, ser bra ut. Dette settes opp på ekte persiske tepper for å både forstrekke langsiden, forbygge. Supplér med teppeunderlag med glibeskyttelse for å holde teppet på plass. Velg riktig teppe ! Gabbehtepper er å få i to varianter, persiske og indiske, og er meget populære i private hjem.


Afghan er et håndknyttet teppe i 100% ull, inspirert av de klassiske persiske teppene. Et tidløst kunstverk som holder seg like fint år etter år. Teppet er laget for. BALUTCH ekte persisk teppe i ull 100x2cm.


På jakt etter et nytt persisk teppe ? Er du usikker på om teppet passer inn hos deg? Se noen av de her. Bohus Grøtan møbler.


Vi elsker tepper ! Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk, og bør derfor gjøres med omhu. Et fint teppe får raskt et tomt og kaldt rom til å se lunt og. Flott persisk teppe med fin farge, størrelse 150x1cm.


Theodor Jørgensen. Er den fortsatt tilgjengelig? Kan prisen diskuteres? I hvilken tilstand er dette? Selger min sofa pga plassmangel. Hel og fin, ingen skader. Hvilket teppe skal varme og live opp din stue i høst? Ekte persiske tepper 150x100. OrriS All strikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg