mandag 18. desember 2017

Presenning 8x5

Holdbar presenning av vevforsterket polyeten, grønn eller hvit. Utstyrt med innsydde. Er på lager i varehus. Er du lei av dårlige presenninger som ryker og blir ødelagt?


Dette er presenning i skikkelig. Hagearbeid eller avkobling? Svært motstandsdyktig. Bli den første til å omtale dette produktet. Legg i handlevogn. Se lager i butikk og. Presenning - billig og høy kvalitet. Välj ett alternativ, 4x 5x. Bruk den til å samle opp avfallet og bær det samlet til tilhengeren. Våre snøseil, kan også brukes som presenning, da de er tette, og ikke slipper. Material, Polyeten. Vi har resultater for Pvc presenning til de beste prisene. Den billigste annonsen.


Nortech Snøseil,8x,8mtr sertifisert. Hjørnerne er herudover forsynet med snøreringe. Udført i PE plast og UV behandlede der forhindrer nedbrydning. Føj til ønskeseddel.


Sjekk priser på presenning meec. PRE 8X, 5xm. Sammenlign priser i. Kjøp presenning meec billig i nettbutikkene. Kraftig presenning som är idealisk för långtidsbruk och klarar av tuffa tag!


Svetsfållad och utrustad med öljetter i hörnen och längs sidorna. Noen som vet hvor man får kjøpt en bra pvc- presenning ? Ser biltema har en som er8xmeter. Leverans: skickas normalt inom 2-vardagar.


Komplett partytelt med sider og gavle. Det har ekstra kraftige mm galvaniserte stålrør og presenning i rundvevet polyethylen, som har veldig god holdbarhet. Ställ undan utemöblerna och täck dem med presenning så att de håller sig fina även till nästa år!


Inget kan stoppa. Størrelse:8x,8m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg