onsdag 20. desember 2017

Direktemontert systemhimling

Direktemontert systemhimling

PARAFON Royal er en unik og eksklusiv akustikkplate for direktemontering med lim mot himling. Alle synlige kanter er kledd med innfarget glassfiberfilt, noe som. Flåte Limt Nedsenket Veggmontert. Renromsklassifikasjon.


Overflateholdbarhet. Reaksjon på brann. En hvit Ecophon himling med Akutex T overflate reflekterer 84% av det innfallende lyset og 99% av. For direktemontering med skruer.


Denne konstruksjonen er godt egnet i himling montert på sperrer, bjelkelag og. Med en direkte montert Troldtekt himling med bakenforliggende mineralull (figur 2) oppnår man nesten like god absorpsjon som med et nedhengt himling (figur. ). Vi har profilsystem, tilbehør og konstruksjonsløsninger for de fleste formål, krav og behov. System for å ivareta. Bæreprofil og tverrprofil har samme høyde (mm), og alle komponentene er produsert av mm varmgalvanisert.


Forskjellen er at bare den ene flensen er festet til overliggende bjelkelag. Vi kan bygge nedhengt himling med ulike typer himlingsplater, industriplater eller direktemonterte akustikkplater. Vi er spesialister på alle systemhimlinger fra. Vi fikk nylig lysisolert kjellertaket vårt med ny himling og brukte.


Leveres i valgfri NCS-farge og flere kantuforminger for montering i bæreverk eller direktemontert mot himling eller vegg. Ved å kombinere PARAFON Palette i. Støvbinding under trapp. A: HH: 2mmm.


Profilen bygger 25mm og. NY utgave av EuroCeiling. EuroCeiling er himlingssystemet for rask og enkel montering av nedpendlet himling. Modul: Valgfritt.


Lydbøylene er utformet og dimensjonert med tanke på enkel montering, og skal fungere i et lastområde fra kg til maks kg. Rockfon MONO kan også direktemonteres.


Direktemontert systemhimling

De er tilpasset for å kunne festes. T-opphengsystem men kan også direktemonteres med Glava sitt akustikklim. En nedforet himling gir også bedre lyd-absorpsjon enn direkte monterte.


Direktemontert systemhimling

Akustisk systemhimling av treullsementplater i fellesområder. Montasjen er svært enkel. Direktebeslag Flex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg