fredag 8. desember 2017

Slipe gulv pris

Dersom du sliper gulvet, inkludert ny farge (lakk eller olje), ligger prisen på ca. Får du lagt nytt gulv, ligger prisen gjerne på kr 40.


Her er det jo stor prisforskjeller på markede men vi forholder oss til våre veiledende priser som er rimelig markedsregulert i henhold til. Du kan spare tusener at kroner på å slipe gulvet selv om du gjør jobben riktig.


Vi viser deg hvordan du sliper gulvet. Vanlig standard parkett leveres med et slipe sjikt som gjør at vi kan slipe gulvene opptil tre ganger før de må byttes! Nesten alle gulv kan slipes og bli bedre enn. Sliping og lakkering av gammel og slitt parkett – vollen i asker.


Et utrolig slitt. Sliping med fargebehandling og etterbehandling hardvoksolje. Sliping av gamle gulv, 25- 32- 25- Pris på befaring. Kvalitet og pris er sentralt vår filosofi som gulvslipere.


Vi skal levere deg et arbeid av god kvalitet som skal vedvare i mange år, samtidig som prisen skal være god! Dersom gulvet er skeivt kan sliping sikkert være et bra alternativ, evt. Jeg ville heller ikke startet med sliping.


Er det noen som har en oppdatert ca pris på sliping av nylagte tregulv ? Gulvsliping Slipe ned og lakke originalgulv på et soverom. Rommet er helt firkantet. Over hele gulvet var det et blanding av dype lange hakk, skrap og. Det er bare en dør inn til rommet.


Slipe gulv pris

Miljøvennlig gulvsliping til en rimelig pris. Dette slipper du når jeg sliper gulvet ditt: Å se på. Vi sliper gulvet til avtalt pris og tidspunkt.


Kyndig fagmenn kan slipe vekk skjoler, riper og gammel lakk. Blir ikke lakken grundig slipt vekk før ny lakk påføres, vil gulvet se forferdelig skjoldete ut.


Slipe gulv pris

De aller fleste parkettgulv kan bli som nye etter sliping og ny toppbehandling. Alle våre slipemaskiner har kraftig støvavtrekk i selve maskinen og ved tilkobling til ekstern støvsuger. Vi utfører sliping og behandling av alle typer tregulv i Stavanger og omegn. For de fleste gulv.


Slipe gulv pris

Time og Hå, ( parkett ) og kan på dette grunnlag gi fast, bindende forhåndspris. Vi er strålende fornøyd med sliping av fiskebein parkett! God pris, punktlig og et fantastisk resultat.


Anbefales på det varmeste! Rune Jacobsen, 19.


Trenger du hjelp til å slipe gulv eller vil ha annet gulvarbeid utført så er vi her for deg, vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd: Vår ambisjon er alltid at du. Kommer gjerne på uforpliktende befaring og gir en fast pris på hele jobben. Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye? Parkettmannen tilbyr sliping og behandling av ditt tregulv.


Befaring og pristilbud er selvfølgelig gratis. Velkommen til Perfektgulv. Vi tilbyr gulvsliping og parkettsliping i Oslo, Bærum og Akershus.


Vi monterer, sliper og overflatebehandler alle typer tregulv. Slik sliper du det gamle tregulvet. Til gjengjeld blir det flott, og gjøres det riktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg