tirsdag 5. desember 2017

Hengeruller

K-1selges billig. Eneste du trenger mer er skinne. Brakett for tredører type HW. Hengeruller for ståldører. Foruten portvekt må det også. Sortimentet inneholder braketter, skinner, hengeruller, beslag, monteringsdetaljer og håndtak. Nylonhjul er stillegående og krever ikke smrte skinner for lang levetid. Det skal aldri brukes mer enn stk hengeruller pr portblad pga. Alle oppgitte kapasiteter er basert på par hengeruller pr. De to hengerullene må inn i skinnen først.


Hengeruller

Deretter monteres den ene stopperen løst i den ene enden. I den andre enden settes det også en. Døren maxbredde: cm. Kvalitetsprodukt fra.


Hengeruller

Rettløpende enkel skinne, for topphengt stål- eller tredør. Beslagsett H1inneholder: kulelagrede hengeruller. Bunnstyring veggfeste Enkel dørstopper gulv og veggmontering Håndtak 30mm x 230mm.


Hengeruller

Systemet er skjult av et beskyttelsesdeksel. Porten er selvlukkende via gravitasjonsmating (lodd). Tok av en list og en foring oppe og trodde jeg bare kunne skru noen muttere ved hengerullene men det var ingen muttere der, bare et plast. Hjulene er spesial-utformet med helt smørefrie uavhengige kulelagre.


De har innebygget en patentert selvjusterende. Den blir både vinkelrett og formstabil og kan lages med mål opptil 5xm. Kompletter med opphengsskinne, hengeruller m. Det består av en solid skinne i pulverlakkert stål og doble hengeruller som holder døren.


Rullene er utstyrt med kulelagre for at døren skal gli. Alt tilbehør for montering følger med.


Denne fronten har en stillegående lettrullende skyvedør med kulelager i hengerullene og nylonstyring på døren. Ingen dokumenter er opplastet. Alle hengeruller har selvsmørende kulelager.


For større porter med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg