onsdag 6. desember 2017

Grove utemøbler i tre

Grove utemøbler i tre

Med og uten ryggstøtte. Benkene kan også leveres med armlene. Flott trebord fra HomeCottage selges. Kraftige utemøbler. Stoler og benker. Våre møbler er laget av grove 2” håndbarket furuplank. Det benyttes ingen truede tresorter i vårt utemøbel-sortiment. Solid håndverk og elegant finish. Eksklusive utemøbler til hytta. Balder utemøbler fra Kistefos er laget av grov senvokst furu. Behandlet med tokomponent uteolje.


Produserer våre egne utmøbler, fugemasse for energitetting av laftehytter og hus, forhandlere byggevarer og maling, og har eget snekkerverksted. Noen liker også at utemøblene får lett slitasje, fordi det rett og slett har sin egen sjarm. Men pass på så det ikke går råte i treverket. Her i Trademax har vi en rekke.


Grove utemøbler i tre

Hvorfor ikke snekre dem selv? Lerk, ask, gran, bøk og bjerk er gode tresorter å bygge utemøbler av. Jeg personlig ville nok valgt ask, da det har veldig gode tekniske. Har du utemøbler som tidligere har vært malt, begynner du med å skrape eller slipe.


Du har mye å vinne på å vedlikeholde dine utemøbler. Klut Mikrofiber Grov - "Oppussingskluten".


Gjør stilen komplett med tekstiler i naturlige materialer, grove puter og pled grønne vekster og kurver i forskjellige former og farger. Uterom i tre stiler. Sirdal Håndlaft lager og leverer unike tremøbler, eller ”fjellmøbler” om du vil.


Ta kontakt og fortell oss hva du ønsker av både inne- og utemøbler. Fjellmøblene lages av materialer som blir til overs etter at de store, grove tømmerstokkene er.


Hvis utemøbler er under ulike typer trær, kan du ende opp med tre sap flekker. Disse flekker kan lage din utemøbler klissete å ta på, og ikke minst mindre. Vi viser deg hva du trenger.


Rengjør og skyll grundig, og slip deretter lett vekk døde og løse trefibre. Ideell til støvfjerning ved oppussing da den grove strukturen gjør at kluten fanger opp store og. Det er heller ingen myte at vikingane kom hit og henta treverk for å bygge skip.


Grove utemøbler i tre

Treet er av lyst materiale med grov struktur. Vi har lang erfaring med å lage utemøbler i mange utforminger og forskjellige treslag. Ikke sjelden i grove dimensjoner. Selvsagt lager vi på mål og etter.


SKRUBB: Bruk gjerne en pensel til å skrubbe. Unngå for grov skrubb. Spyl vekk all såpe. Rustikke, grove og solide utemøbler bestående av to benker og et bord til salgs. Makeba Hengestol. Møblene er laget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg