torsdag 2. mai 2019

Fra strie til glatt vegg

Hvordan gå fra vegg med struktur, som for eksempel strie, til en helt slett flate? Her er fire veier du kan gå.


Hvordan får du slette og glatte vegger, uten strie som skinner gjennom malingen eller sprekker mellom gipsplater? Svaret er rullesparkling eller veggfornyer. Slik fjerner du strie på veggen.


Har fiskebensmønsteret du. Samboer hater strie, og det er kun slett vegg som gjelder. Hva er enkleste fremgangsmåten å få dette gjort på? Sparkle med rulle, pusse så.


Med nyheten LADY Minerals Revive. Bli kvitt det gamle strietapetet - helt uten å sparkle. Hva om du kunne få helt glatte vegger uten å hyre inn en håndverker, og uten å sparkle. Glatt uten sparkel.


Rullesparkling er en enkel måte å sparkle veggen på, slik at selv en. Ofte blir det ikke bra med bare ett. Vegggjoerdetselv.


Fra strie til glatt vegg

Hvis du absolutt vil bli kvitt glassfiberstrie, og fjerne det fra veggen, er det noen vurderinger du bør gjøre, før du gir deg i kast med prosjektet. Dette er en overmalbar glassfiberstrie. Legg i huskeliste.


Noen som har gått fra strie til glatte vegger som har noen tips? Ved enten å bruke sparkel alene eller i kombinasjon med en duk, går vi enkelt fra mønstret til slett. For å få til et godt resultat må du velge riktig.


Fra strie til glatt vegg

Med walls2paint er det veldig lettvint å få nye vegger. Skal du bygge et nytt hus eller pusse opp kjøkkenet, soverommet eller kanskje loftstua som er full av strietapet ? For at sluttresultatet skal bli best mulig, må du glatte over skjøten med et. Se hvordan du helsparkler en vegg av f. Fjern alt fra veggen, og dekk til gulvet.


Raskt, enkelt og billig. Lei av de gamle veggene og ønsker en fornying? Strie og strielim finner du hos oss.


I steden for å forsøke å ta av den gamle stria eller i verste fall rive veggen å slå opp nye gipsplater, har de altså klart å lage en helt ny glatt vegg. Selv det mest profesjonelle malerarbeid kan ikke dekke over et.


Fra strie til glatt vegg

Sitter sporene fra 90-tallet bokstavelig talt fast på veggene ? Her får du tips til hva du kan gjøre med det gamle tapetet. Når kjøkken er fjernet ønskes også maling av vegger, vindu og tak på.


Fra strie til glatt vegg ? Det begynner å bli lenge. Jeg går med store opp-pussingsplaner. Og her i huset er det litt for mye strie - og jeg har lyst på glatte fine vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg