fredag 10. mai 2019

Frostet glass maling

Frostet glass maling

En grønnaktig grå tone. Legg i huskeliste. Matchende fargekombinasjon. Noen som har prøvd. Lysglass dekorert med glassfrost og små perler av Pearl Pen. Spraylakk matt frost, til inne- og utendørsbruk. Ikke egnet til isopor. Skriv anmeldelse. Produktet har utgått. Se alle produktene. Jeg har akkurat kjøpt nytt hus og på badet er det nå fullt innsyn fra veien. I stedet for å henge opp gardin tenkte jeg å forsøke å " froste " glasset.


Frostet glass maling

Når melken har tørket ser nemlig glasset frostet ut. Det lukter ingenting. Hell litt melk i en boks, for eksempel en man bruker til maling. Frostet innsynsvern. Gir frostet finish. Er på lager i varehus. Klikk her for link til innlegg med frost på glass i sprayform. Ansette noen til å sandblåse frostet glass, derimot, kan bli dyrt. For å spare tid og penger, frost glasset selv. Kjøp frostet glass spray maling som skaper bildet og. Vannbasert maling. Herdes i ovn ved 160°C i min.


Tåler deretter mild vask. Tørketid ca min. Deretter kan den bren. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Denne døren har lag med 2-komponent polyuretan maling. Passer alle typer hus. Slepelist i Overkarm. Brukt innedør med karm og dempelist. Sandblåsing gir et permanent frostet glass.


Frostet glass maling

Malt glass har mange anvendelser som f. Kjøp alt innen Glass - og porselensmaling hos Adlibris. Dekorere på glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg