tirsdag 14. mai 2019

Frostet glass folie

Ytterligere info, Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet. Vindusfolie FOSSEN 90x200cm ass. Rengjør overflaten som folien skal festes på. Folien brukes ofte til baderomsvinduer og lign.


Legg i handlekurv. Tesa isolerende vindusfilm Effektiv isolering av vinduer. Transparent folie med transparent dobbeltheftende. Vi i Foliebutikken har ekspertisen du trenger til å velge rett kvalitet!


Frostet glass folie

Denne filmen er helt jevn og like frostet over hele film. Denne hvite filmen benyttes til å gi samme effekt som frostet glass. Den er perfekt når man ønsker å. Festes med selvklebende film på baksiden.


Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Frostet film - matt hvit - utvendig. Dersom du ikke ønsker folie på glasset, kan du også bestille ferdig frostet glass hos din lokale.


Frostet glass folie

Har du store glassflater med behov for innsynsskjerming eller solblending? Nå kan du «fryse». Med et klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet. Vi leverer både innvendig og utvendig film, avhengig formål og glasstype.


Materialergjoerdetselv. Det er mye billigere å lage ditt eget frostede glass enn å kjøpe det ferdig. Du setter bare en folie på glasset – enkelt og greit. Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra.


Dette er Norges mest solgte frostfolie for montering både innvendig og utvendig på. M Dekorfolie – løsninger for dekor og innsynshindring. Arbeidsmiljøer med store glassflater kan med enkle løsninger bli skjermet for innsyn.


Folien er meget godt egnet der det er behov for å skjerme mot innsyn, men. For innvendig montering av printet frostet folie, printer vi speilvendt. I kontorlandskaper blir ofte frostet film til vindu brukt til kontorer og møterom for å hindre innsyn.


Takk for innsendingen din! Smartglass er glass hvor den “elektriske” folien ligger mellom glassene, og ikke på utsiden som en standard folie. Det gjør at folien er beskyttet fra.


Frostet glass folie

Med frostet folie slippes lyset igjennom, man kan se. På våre dekorfilmer kan vi enkelt printe eller. Vi legger også frostet folie på balkonger. På den måten kan du regulere hvor.


Noen velger å dekke hele glassflaten med folie, mens andre velger folie opp til brystningshøyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg