torsdag 23. mai 2019

Gamle dørvridere

Vi sender med skruer med tverrspor (gammeldags type) til alle dørhåndtak med skilt. PrisNOK99inkl. Alle Gamletrehus sine dørvridere gir dører karakter. Vi har dørvridere, dørhåndtak, dørvred.


Kjært barn mange navn. Vi kaller gjerne dørvriderne for «Dørens. DØRVRIDERE - KLASSISK. Flott dørvrider i sveitserstil - messing med vakker perleran periode ca.


Originale dørvridere pynter ikke bare opp den gamle døra, men gir også sjel og sjarm til hele rommet. Dessverre er det mange som bytter ut de.


Kjøper du gamle dørvridere som er brukte, så får du dørvridere som en annen ikke lenger ønsker å bruke. Ofte er grunnen at. Passer godt til skapdører. Dørvrider "Trio ".


Gamle dørvridere

Er det på tide å bytte ut de gamle dørhåndtakene dine med nyere, penere og mer funksjonelle dørhåndtak? Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker. Dørhåndtak fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig.


For eksempel skyvedørbeslag eller dørhåndtak? Du finner dette og mye mer hos. Dersom du derimot. Klassiske dørvridere kan ofte ha en form som gir mulighet for at.


Gamle dørvridere

Med vårt arbeid bidrar vi også til at gamle arbeidsmetoder gjenoppdages og blir holdt i hevd. Når du leter etter dørhåndtak finner du et stort sortiment av produkter hos Habo. Finn dine favoritter og bli inspirert hos oss. Jeg har noen gamle dører som skal pusses opp.


Håndtakene er de originale av dreid treverk. Hvordan tar jeg dem av? Magasinet Norske Hjem - landets eneste interiørmagasin om gamle hus. Antikke dørvridere.


Leveres med universalskruer til gamle og nye dører. Flotte dører fortjener flotte dørvridere ! En flott bok med masse. Vi benytter ikke umbrako skruer, men splin, slik som i gamledager.


Gamle dørvridere

Kristiania nr med Ibenholt inkl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg