fredag 31. mai 2019

Marokkansk boucherouiteteppe

Nydelig boucherouite teppe knyttet for hånd i Marokko. Boucherouite-teppet er et annet i rekken av fantastiske. Teppet er tungt og ligger godt på gulvet. Et vakkert, håndlaget marokkansk teppe produsert i området rundt Atlasfjellene.


Mål: 2x 1cm. Håndknyttet berber- teppe. Har hatt dette i to år. NOMADE: De marokkanske nomadeteppene tok høstens. Vintage Talsint berberteppe i nydelig kvalitet. Fargerikt mønster i tykk, myk og god ull. Invester i klassisk marokkansk kultur, og bring varme inn i hjemmet ditt. En bit av Marokkos sjel. Teppemakernes eget liv er en del av prosessen. Det er vanligvis. Leter du etter et unikt teppe som er fullt av varme og personlighet?


Vi har bokstavelig talt lett over hele verden etter nettopp slike tepper. Og vi kom over Aicha.


Hva med en puff fra Marokko laget av fantastiske vintage tepper ? Villa Camilla vil ha åpent torsdag 24. Jeg er HELT vild med detaljerne i de marokkanske tæpperswipe.


Med norsk/ marokkansk reiseleder som har vokst opp i Marrakech og. Ultrakompakte Matador Pocket Blanket er for parken eller stranda når du ikke har mye plass til rådighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg