torsdag 30. mai 2019

Kreative sengegavler

En ny sengegavl kan gi deg et helt nytt soverom. Bare se på disse. Her får du oppskriften på tre forskjellige sengegavler, så du kan finne en som passer din.


Denne dekorative sengegavlen er laget av en finerplate - superenkelt! Den blå Ikea-posen kan brukes til å mangt, med litt kreativitet. Kreativt gjenbruk av et gammelt terrassebord.


Anita Itj Berre Berre” fant på en kreativ løsning til soverommet. Et gammelt terrassebord ble til en stilig sengegavl.


Stoffet er herlig myk fløyel i en digg rosafarge, nesten litt gammelrosa(?). Det følger også. Flere som skal lage sengegavel ? DU ER SÅ KREATIV, DET VAR UTROLIG FINT.


Gleder meg til sengegavlen min også er på plass. Sengegavl til sovesonen. En sengegavl rammer effektivt inn sovesonen, et smart tips i rom med behov for å markere ulike bruksområder. Så ser det veldig fint ut.


Få et stemningsfullt soverom med en lekker hjemmelaget sengegavl. Med få remedier – en MDF-plate, skum og søstrenes nye pledd – lager De enkelt denne sengegavlen. Gjør det selv - lag din egen sengegavl, vegghylle, reol eller skohylle.


Soverom, sengegavler, senger, interiør, design, inspirasjon. Se flere ideer om. Skal du innrede. Kult med bøker Her får du servert en del forslag som an inspirere deg til å lage din egen.


Velg en flott sengegavl og tilpass den her på siden. Lag din egen stilige sengegavl. Bli med hjem til en kreativ og fargeglad interiørelsker. OK Nullstill Filtrer etter Nullstill.


Derfor har jeg laget en sengegavl med litt dybde, som trekker sengen litt. Vi kjøpte ny seng og fnøs av å betale nesten 10. Formene på sengegavlene viser at Jensen tenker nytt og kreativt. Anette har vært kreativ med kontaktplast og laget sin egen sengegavl Hun brukt Rio Ocean og det ble så fint!


Under ser du hvor flott det blir med sengegavl av panel. Du finner Rio Ocean her. Lav gavl til DELUXE-sengen fra Hoppekids.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg