tirsdag 21. mai 2019

Furugulv behandling

Enten du har gammelt gulv eller nytt, så har du flere valg. Hva gjør du med furugulv - happy homes. Furu behandlet med TreStjerner Gulvolje, hvit. Overflatebehandling av gulv.


Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje! Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles. Med et oljet gulv er det enklere å flekkreparere småskader enn ved bruk av f. Gulvet vil føles mykt og behagelig å gå på i etterti og.


Furugulv behandling

Ved behandling av tregulv må det ikke benyttes grønnsåpe som inneholder salmiakk. Salmiakk er et ammoniumklorid (NH4C) som bryter ned.


Lut brukes til å holde gulv av nåletre lyse, og skal alltid følges opp av en beskyttende behandling med såpe, olje, voks eller lakk. Vi skal se hvor flott et nyslipt og riktig oljet gulv kan bli. Bedre behandling av oljet furugulv. Veldig ofte kommer vi til kunder hvor det er gjort liten.


Et massivt eikegulv kan gjerne behandles med hvitpigmentert hardvoksolje. Må jeg behandle gulvet? Det er to hovedgrunner til at vi overflatebehandler tregulv. Oljebehandling er en klassisk og flott måte å behandle tregulv på.


Furugulv behandling

Såpebehandling – hva er det (egentlig)? Det typiske tregulvet som behandles med såpe er nåletre som furu og gran. Dette er lyse tregulv som. Ulik behandling av tregulv.


Ferdig slipt gulv - overflatebehandling av tregulv. Vi har flere valg når det gjelder etterbehandling av et ferdig slipt gulv. Det er mange alternativer til behandling av tregulvet. Men et lutet gulv kan også behandles med lakk, voks eller olje.


Da har til og med barnebarna dine nok gulv å slipe på. LAKKET: Her har et gammelt furugulv fått ny behandling med lakk.


Gulv som er behandlet med olje, er lette å vedlikeholde, men trenger litt mer vedlikehold enn lakkerte gulv. For du skal ikke. Gulvene skal behandles umiddelbart etter installasjon. Hvit er et vakkert massivt furugulv, omsorgsfullt behandlet med en hvitpigmentert hardvoksolje, som gir gulvet en lys og fresh nyanse.


Furugulv behandling

Et hvitt gulv gjør rommet. Behandling av tregulv og betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg