onsdag 22. mai 2019

Fyllmasse bak støttemur

Støttemur med høyde opp til ca. Fylling bak støttemuren. Bakfylling av mur. Hva er det som er bak muren? Er det en vei, hus eller annen bebyggelse i bakkant av muren skal særlige hensyn tas. Bygger du en mur nederst i en skråning. Da ble det første. Etterhvert som støttemuren finner sin form, og du fullfører selv oppmuringen – så er det på tide å fylle på med masser bak muren. Jeg lurer på om dette kan brukes som fyllmasse bak støttemur i stedet for pukk?


Fyllmasse bak støttemur

Som fyllmasse bak muren brukes steinmasse eller pukk. En støttemur med betongblokker deles normalt inn i undergrunn, fundament, frontkledning, bak - fyllmasser og eksisterende terreng. Undergrunn består av.


Fyllmasse bak støttemur

Grunnarbeid er ganske likt uansett hvilken type mur som skal settes opp. Skal man etablere støttemurer eller fyllinger langs grense mot nabo er. I saker der tiltakshaver søker om bygging av støttemur mot nabo kan. Singel fra Miljøpark egner seg godt som drenerende fyllmasse både under og bak en støttemur.


Sålen fungerer da som en stabilisator når det fylles opp med stein og fyllmasse bak muren. Vi produserer også buer og vinkler, for å tilpasses det ønskede. Benyttes også i blomster bed og bak støttemurer. Vi hjelper deg med anbud på støttemur.


Få anbud på støttemur i Grimstad. Skal mye fyllmasse bak, så må være solid. Denne gabionen passer godt til å lage støttemur. Vil ha det gjort på enklest mulig vis.


Stablemur, gabioner, betong, kom gjerne med forslag på hva som blir enklest og rimeligst. Inntil landkar, støttemur o. Drenerende masser av grus, pukk eller stein skal brukes til fyllmasser bak støttemurer.


Går du med tanker om å dele av tomten noe, lage en avskjerming mot naboen eller skille av eiendommen med ulike platåer, skal du se nærmere på. GetFileTilstrekkelig isolasjon bak støttemur.


Som masseseparasjonsperre mellom tilkjørte drenerende fyllmasser og eksisterende grunn legges egnet fiberduk. Lite tilgang til fyllmasse. Det som nå trengs vidare for å fullføre plattingen er å bygge støttemuren med.


Fyllmasse bak støttemur

Foringsrør benyttes også ved gjennomboring av fyllmasser for å stabilisere hullveggen slik at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg