mandag 20. mai 2019

Hekle teppe med staver

Hekle teppe med staver

Men det er fortsatt staver du skal hekle. Ta en titt på videoen og se hvordan du kan klare å hekle slike søte ruter! Snart kan du lage et lite teppe ! Generell oppskrift: Luftmasker og staver.


Hekle teppe med staver

Hele teppet er heklet av staver og er veldig enkelt! Jeg la opp 1masker. Har alltid ønsket å lage gammeldags. Lastet opp av Tove Fevang GULLUNGEN heklet barneteppe – gratis oppskrift – Tove.


Enklere kan det ikke bli, her er det bare å hekle til du har den størrelsen du. Hekle ditt eget gulvteppe. Dette avhenger av. Du må også lese oppskriften i tillegg til å se videoen.


Du finner oppskrifter med denne teknikken ved å. Oversett denne siden1:15Viser hvordan jeg snur når jeg hekler teppe av luftmasker og staver og hvordan jeg hekler andre raden. Teppe av staver og luftmasker.


For å kunne hekle et sånt teppe så må du bare kunne hekle staver og luftmasker! Lær å hekle c2c, norsk video. Du hekler så firkanter og øker til du har oppnådd ønsket. Les videre og bli klokere på det du skal kunne for å hekle.


Video som viser hvordan hekle staver finner du ved å trykke her. Ente opp med dette teppet, har gjort mine egne endringer underveis. Når man har fått nok firkanter kan man hekle de sammen slik at man får et unikt.


Hekle teppe med staver

Siden en del kanskje ikke vet hva verken luftmasker eller staver er så. Rad 2: luftmasker, så staver i første maske. Frynser rundt heile kanten. Foto: Lands Museum. Created with Sketch. Vi foreslår at du prøver å lage et teppe med dette mønsteret når du har. Pass på at de heklede og de strikkede rutene blir. Hver rute har ca omganger og er heklet med staver hele veien. I dette teppet er det brukt mye «flammefarget» garn.


Størrelsen er en konsekvens av at slike ruter heklet i så tynn tråd ser så ynkelig små ut før du monterer dem og de blir dratt. Så: Et LUDObrett kan bli et sjal, en duk eller et teppe.


Når du har heklet staver hopper du over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg