onsdag 29. mai 2019

Håndløper trapp

En trappevange gjør at du enkelt kan bygge din egen trapp. TRAPP LOFT SML BAR HVIT 3POCKET. Håndløpere til din trapp. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse.


Håndløper trapp

Beregn pris, design og bestill direkte! Vi selger to hvitmalte håndløpere av tre da vi ikke har behov for dem. Bredde og høyde i trapper skal tilpasses den forventede ferdsel og transport, herunder. Trappen skal ha sikker avgrensing og håndløper på begge sider.


Skal du bygge ny trapp eller legge lister over gulvet? Hos oss finner du alt du trenger til begge deler. Vi har alt fra trappebaser, trappeneser og endestolper til.


Den er en del av trappens rekkverk og er også kjent for mange som handred eller gelender. Tryggere i trappen. En håndløper trapp kan være produsert i flere.


Her kan det være en god ide å samkjøre stilene med interiøret i boligen. VIDEO: En trapp uten håndlist kan være en sikkerhetsrisiko.


Overflatebehandling: lakket, oljet, beiset og grunnet strøk med maling. Repostrapp: trapp med mellomplattå. Rett trapp : trapp. Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.


Kjøp på nett eller i butikk. Veggfeste for håndløper inkl skruer Icopal glassrekkverk. Standard håndløper. Som standard fås håndløperen enten som valset stålrør med en diameter på mm eller rund håndløper i eik med en diameter på mm.


Modell Erle, her vist som 180° svingtrapp med åpne trinn. Hele trappen er i hvitbeiset eik, rekkverk i sikkerhetsglass er innfelt i vange og håndløper.


Håndløper trapp

Utførelse av trapper i tre, betong og naturstein. Den svevende trappen mangler både rekkverk og håndløpere. Trappen mangler rekkverk nederst og håndløper på den ene siden.


Håndløper trapp

Med hovedtrapp i bygg med tilgjengelig boenhet menes den trappen som benyttes mellom. Det er også noen endringer om håndløpere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg