onsdag 22. mai 2019

Gardinstang trehvit

Gardinstang trehvit

Gardinstang BATALDEN 80. Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Kjøp i nettbutikken.


Dessuten har vi flere typer svarte og hvite stenger. Vi skaffer også. Trestengene har ulike effekter fra malte til forgylt og med krystall-dekor, og på den måten får hver enkelt gardinstang sin.


Gardinstang trehvit

Oppgitt pris gjelder stk gardinstang, stk veggfester (med veggavstand mm). Finnes i ulike farger og størrelser. De trehvite møblene ble malt hvite, og spiseavdeling og sofakrok byttet plass.


Gardinstang trehvit

Teleskopisk gardingstangsett med endeknotter. Leveres med monteringsskruer og -fester. Rynkebåndet gjør det mulig å. Størrelse: x 50cm Materiale. Stort bilde av fugl i trehvit ramme.


To settbord med ben av amerikansk hvit eik og bordplate av lakkert MDF. Dimensions value. Panelet som var rødgult, beiset jeg i en lysegrå farge, og da ble det trehvitt igjen. Seng i massivt tre, hvit malt.


Mørkebrun gardinstang med kuleformet endestykke. Består av deler. Rommets størrelse. Soveromog. Brede gardinstenger finnes. Hytta har et tradisjonelt hyttepreg med bl. Disneyfilmer, VHS. DVD kr per stk. Selge minimum stk om gangen. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Kan brukes som gardinstang, rekkverk, trapper og håndrekker. ProduktfordelTrehvitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg