fredag 24. mai 2019

Plannja takplater

Høy kvalitet, mange valgmuligheter og lang levetid. Takplater Stål - Bygger´n nettbutikk. Sorter etter, Navn, Pris. Tenk også på at det er enklere å bytte ut takrenner og nedløpsrør.


Funksjonell bekledning på vegger og tak, både innendørs og utendørs. Skal du legge takplater ? I denne prisguiden gir vi deg alt om priser, kostnadsdrivere, finansiering, sparetips og mye mer.


Unngå å betale for mye og få rådene. Du finner 3nytt og brukt annonser med søkeordet " takplater " på FINN Torget. Søk blant alle typer ting i hele Norge!


Plannja takplater

Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate eller takplater i forskjellige varianter. Produktene, og tilbehøret du trenger, finner du hos oss til en gunstig pris. Plannja Royal – SORT. Aluminium holder lenge.


Plannja takplater

Der finner du hjelp og råd. Vi lagerfører plannja royal takplater og skaffer ellers det plannja har på bestilling. Klikk på plannja sin logo for komplett oversikt. Platen er en videreutvikling av den klassiske takplaten og gjør at huset vil oppleves.


Logg inn for å se pris og lagerstatus. Trenger å skifte ut et gammelt eternitt tak, har landet på "vanlige". Ta en tur innom vår butikk og se på vårt sortemang av takplater. Vi Produserer etter dine tegninger og ønsker.


Trp farge sort. Med oppdatert klikkfals og spesialdesignet beslagspakke får du et komplett tak med et fantastisk linjespill. Hvis du ikke ønsker å montere takplater selv kan vi gjøre jobben for deg. Ta kontakt med oss for avtale om gratis befaring og pris.


Tak med tilstrekkelig fall for at snø kan rase, må sikres i sin helhet med snøfangere. Taket er ikke noe man tenker så mye på til daglig, men det er smart å ta en ekstra titt med jevne mellomrom.


Plannja takplater

Hos oss finner du alt du trenger til både. Den er produsert av aluminium og belagt med meget slitesterkt og fargebestandig belegg. Det gir store valgmuligheter for alle typer av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg