onsdag 15. mai 2019

Hexagon fliser bad

For et klassisk utseende kan du prøve et hexagon flisgulv i en ensfarget flis på badet eller på kjøkken. For å leke litt med farger bland farger og størrelser. Her får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser.


Hexagon fliser bad

Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg til badet ditt. Legg i handlekurven. Skap noe unikt på badet eller kjøkkenet med den lekre matte hexagon.


De enkelte flisene har en størrelse på 3x8cm og er limt på 36x3brett. Produktegenskaper Vegro Tiles Rustic Hexagon er en meget slitesterk og frostsikker porcellanato mosaikkflis som kan brukes både inne- og utendørs. De aller fleste keramiske fliser kan legges på badet, men det kan være noen forbehold.


Gulvfliser og veggfliser i hexagon, fiskeben eller mosaikk. Her går det mye saktere da vi heldigvis ikke pusser opp badet eller. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags. Jeg har kikket på.


HEXAGONFLISER : Små sekskantede fliser i retrostil, også kjent som hexagonfliser, er populært. Dette gulvet er flislagt med hexagonfliser fra. Gulv- og veggfliser fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig.


Hexagon fliser bad

Det riktige flisvalget sørger nemlig for at du får et rom til. For ikke å snakke om eksklusive fliser i nydelig marmor, eller spennende hexagonfliser, det skal ikke stå på utvalget. Innbydende frittstående.


Bildet er hentet fra. Her kan du velge fliser og se dem på gulv og vegger i både. Flis, møbler og vvs. Kjøkken og vaskerom. Veggplater og veggpanel. Husholdningsapparater. Badstue og sauna. Hexagon fliser fra TopCer selges da det ble bestilt mer enn nødvendig. Kan brukes på bad. Slipp kreativiteten løs. Shop for SomerTile 11. Vi leverer alt innen flis og baderomsinteriør til privatboliger så vel som større prosjekter i borettslag, næringsbygg og på hoteller. More information.


Hexagon fliser bad

På det ene badet skal både vegger og gulv være sort, bortsett fra en. Vi endte med hvite hexagon - fliser over benken, og er superfornøyd: de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg