mandag 26. februar 2018

Akustikkplater studio

Akustikkplater studio

Artnovion Siena W BT Corner - Cerise Corner bass trap - unit. Aston Halo Reflection Filter. Noen mener at de akustiske betingelsene i studio er den mest avgjørende. Hvis lokalet er litet, er det ingen grunn til å montere akustikkplater.


Kraftig akustikkplate på 120x60cm med en dybde på 7cm. Pent antrukket i stoff av høy kvalitet gjør at disse platene egner seg i alt fra stueoppsett til dedikerte. Eccentric Music med nye lekre studio i Mølleparken.


PSI Active Absorber AVAA CAktiv. Lyddempende plater på TV2. Akustikkplater studio. Hopp til innhold. Default Store View. Adam Hall PAD ECOfor Studio. I studio tester man gjerne musikken på forskjellige høyttalere for å forsikre. Brorparten av rommet er dekket av akustikkplater som er såpass. Både akustikkplater og lim er standard lagervare. PS: Bildene i artikkelen er fra våre lokaler. Platene er montert av undertegnede, med ti tommeltotter og en.


Akustikkplater studio

Noen som har en god forslag for akustikkplater som står på stativer eller evt. De fungerer like fint på en scene som i et studio, og er en meget. Tectonique, Oberflex, 5. Fotografia de Zooey Braun.


Akustikkplater studio

Open plan office at Haven. Gi oss tilbakemelding. NORGE - Prisjakt. Anne-Kath Hærlands nye podcast- studio, med Ecophon akustikkplater hengt opp av LydRommets to minst nevenyttige menn.


Acoustic Panels in Home Studio. Se bilder og les mer her. Peroc akustikkplater (NRKS 2t) som består av 8. På veggene henger det flere akustikkplater ikledd t-skjorter fra band som har spilt inn her. Endless Tinnitus Studio ligger i Gamlebyen i Oslo.


Studioet ligger i kjelleren i et betongbygg. Jeg har en drøss med 20mm akustikkplater fra Glava som jeg har planer om å benytte i taket og noe. Her er utstyret jeg har kjøpt til å lage podkast - HansPetter. Fra en billig USB-mikrofon til skikkelig studio -utstyr.


Marius har dekket til sitt studio med akustikkplater for å dempe romklangen enda litt mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg