onsdag 7. februar 2018

Grått gulv malt

Hvitmalt gulv og trapp. Fargekart for gulvmaling. Er tiden inne for å prøve seg på en ny farge hjemme på gulvet ? Du kan skape mer lys i rommet ved å velge en hvit eller grå farge til gulvet. For grått er jo så hot.


SMART Å VITE: Downlights vil lyse rett ned på gulvet, og dermed vil denne. Er gulvene mørke, og du maler lysere farger på vegger og tak, virker. Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte det.


Bomull og Egghvit er bestselgerne, men flere varianter av grå – fra de helt. I noen situasjoner trenger du ikke å velge i det hele tatt. Går du for PURE-vinylbord får du fordelene til både treverk og.


Og hvordan maler du? Hvis gulvet ikke er lakkert eller malt fra før, må du ha på kvist- og sperregrunning før du maler.


Enten du har en moderne leilighet eller et gammelt hus, kan malte gulv hjelpe deg å. Maling for betong. Her ser du de farger som passer best på betonggolv. Utvalget av gulv er stort, og kan tilpasses både smak og bruk når det gjelder overflater, farger og mønster, slik at du får din personlige stil.


Grått gulv malt

Lauvås Natur Grå Eik. Gi rommet et helt nytt uttrykk med malt gulv ! Se gjør-det-selv videoen, eller følg vår steg-for-steg guide så. Gulvet er malt med trestjerne gulvmaling.


Hun er fortsatt fornøyd med stua, som har grått. Fra kjøkkeninnredningen til gulvet er det.


En pen varmgrå gulvfarge for dem som faktisk vil ha et grått tregulv, med både tekstur og treverk klart synlig, og ikke et kaldt malt gulv. Det gjør ikke noe. Sammen med den lysere. I dette rommet var gulvet malt grått.


Hele leiligheten har blitt lysere, gulvet er så flott slipt og det har løftet hele leiligheten. Vi er så fornøyde! Alle listene i hele leiligheten (unntatt i gangen), både taklister, gulvlister, dørlister.


Grått gulv malt

En grå farge som er en del mørkere enn Morgendis som vi har i stuen. Gulvmarkedet florerer av flotte og trendy design i eik, ask, valnøtt som er børstet, eldet og. Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå skalaen så er parkett. Veggene er foreløpig hvite, men vurderes også malt i en annen farge.


Grått gulv malt

Kjøkkenet, med linoleum, ble malt i lekkert grått. Nytt og ubehandlet tregulv. Når du først har malt tregulvet ditt, er det slett ikke sikkert at du vil få tregulvet tilbake i sin opprinnelige form, selv om du sliper det ned.


Veggen bak komfyren er malt med en vaskbar, halvblank maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg