mandag 26. februar 2018

Hekle firkantet gulvteppe

Dette hekleteppet lager du enkelt selv. Hekle ditt eget gulvteppe. Med en tjukk heklenål og dobbelt garn går det superraskt. Dra sammen ringen, sånn at du tetter hullet i midten.


Gjør doble hekle masker i hvert teppe hjørne kant og doble heklemasker i hver teppe kant sting, flytte rundt hele omkretsen av teppet. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper. Fantastisk teppe satt sammen av ruter i ulike størrelser. Teppe med store og små bestemorruter.


Skal finne meg stoff som passer og hekle et teppe når jeg får tid. Har jeg prøvd meg på gulvteppe hekling med hookend Zpagetti.


De små maskemarkører er et praktisk verktøy å bruke når du hekler etter en oppskrift. De hjelper deg med å bevare overblikket over det du har. Skjønt og moderne gulvteppe til barnerommet.


Se oppskriften her. Gi dine urtepotter. Me made: Stort heklet teppe Hvordan hekle firkantet gulvteppe - gtgrafics. Vakker tunisisk hekling hjemme! DROPS Merino Extra Fine (m). Hvordan strikke et vakkert teppe rundt, firkantede, ovale, rektangulære, openwork, stjerne, japansk hekling gjøre det selv? Japanske tepper fra heklede ringer. Men, jeg MÅ ha et hjemmestrikket teppe i en gave. Det går også ann å hekle en fin kant rundt, og ved å strikke det diagonalt får teppet en fin.


Håndarbeiden » Fillematte av gamle gensere - Aftenbladet. Kan du hekle, kan også du lage din egen gulvmatte! Jeg vet ikke hvem. Du kan lage den firkantet ved å legge på et par luftmasker i hjørnene.


Hekle firkantet gulvteppe

Teppet er satt sammen av firkanter heklet av garn i ulike farger med svart omramming. Brikke, firkantet, heklet med beige bomullstråd. Hvis du ikke har et stykke stoff som er stort nok til å sy din teppe, må du stykke det på forhånd.


Bestem om du vil at teppet ditt skal ha firkantede eller avrundede hjørner. I vårt juleverksted har vi strikket og heklet jula inn i hver en krok slik at du virkelig skal få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg