onsdag 7. februar 2018

Lelement garasje

Sementfiberplate er på montert. Elementene leveres i forskjellige høyder. Jackon garasjelement er et patentert system for ringmur til garasjer og boder. For fastholding av isolasjon og L - element.


Anbefales stk pr. Våre garasje elementer består av standard L -elementer og vårt garasjekitt. Bunnplate av S200. L - element er en enkel isolert ytterforskaling til plate på mark-løsning, og kan brukes til industribygg, garasjer, uthus, hytter m. Løsningen egner seg for de.


Ultipro garasjeelement er et fleksibelt og enkelt system. Finja Betong - F-element. Sluttkunden valgte belegningsstein, fordi det hever kvaliteten. Ca 110m firkantrør.


L - element for plate på mark fungerer som forskaling og isolasjon til hytter, garasjer, boder o. Isolert ytterforskaling for enkel plate på markløsning til industribygg, garasjer, hytter og boliger. Din garasje er en del av huset og anbefales ikke å bruke L - element.


Lelement garasje

Kantelement med ferdig overflate av fibersement. Settes ut på avrettet byggegrunn uten behov for forskaling. Til garasjer brukes disse systemene mest. Vartdal Plast tilbyr grunnisolasjonspakker etter standard mål definert.


Small, medium og large. Garasjeringmur GR45. L - element med børstet fiberbetong på overflaten brukes ved nyproduksjon av grunnmur til f. Og selve ringmuren kan lages i betong, med Leca eller med ferdige murelementsystemer.


Lelement garasje

Hør gjerne med entreprenøren hvilken løsning som passer for deg. Exakt-element med borstad fiberbetong på ytan används vid grundläggning till ytterväggar med en kärna av isolering. F-element passar utmärkt till tegelfasader med homogen murstomme eller trästomme.


Bottenskiva av S200. Det er blitt garasje. Men fordi ting bygget på seg underveis, det gjør gjerne det, ble forskalingsblokk-bygget langt mer. I mangel på et bedre navn kaller.


Lelement garasje

FIBERSEMENTPLATE GARASJEELEM, 315. Diagonalen og lengdemål må kontrollerast. ELEMENTLÅS KOMBI 2JACKON.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg