onsdag 14. februar 2018

Male parkett erfaring

Har noen erfaring med det å male parkett ? Dette gjelder et kjøkken hvor det i dag er skipsgulvparkett. Vil malingen holde på et kjøkken? Er det noen som har malt parkett før og kan dele erfaringer ? Male parkettgulv - Hus og hage - Kvinneguiden Forum innlegg 29. Male utslitt parkett, hvilken farge?


Maling av tregulv - fint og holdbart? Flere resultater fra forum. Billigere og enklere enn å skifte gulv også. Mens Lenemannen og. Jeg har malt igjen. Og hvordan maler. Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Vi gir også tips på gode verktøy og farger for ditt. Beskrivelsene som følger er basert på mine egne erfaringer gjennom mange år i interiørbransjen. Dessuten er det få gulv som ikke kan males.


Male parkett erfaring

Du kan først og fremst male tregulv, men også laminat, parkett og betong, sier Kristian Sørli. Anette Karlsen ville bli kvitt den gule parketten og oljet det. De vurderte lenge å male gulvet i en lysere farge, men bestemte seg etter hvert for. Sjekk med fargehandleren om hvilken gulvmaling de anbefaler til det rommet.


En rimelig og ganske enkel måte å fornye gulvet er ved å rett og slett male det. Både parkett og andre tregulv kan males. Grunn først med. Fliser, laminat og linoleum egner seg ikke like.


Vegger og tak kan du male om ved behov, mens gulvet er av mer permanent karakter. Det er også noe du bruker daglig. Gulvets utseende, dvs.


Etter flere års erfaring med restaurering av egne hus savnet. Tregulv får et lag flytesparkel først. Hvis du skal male gulvet med epoksy, trengs ikke annen forberedelse enn ved vanlig maling: Det må være rent og fri for fett. Høytrykkslaminat av god kvalitet tåler det meste.


Male parkett erfaring

Kjæledyr, stiletthæler eller barn som leker lager slett ikke riper i lakken, og enkelte varianter har faktisk. Har du tenkte til å male huset, legge nytt gulv eller andre prosjekter hjemme?


Male parkett erfaring

Vi har en rekke videoer som viser. Hvordan legge parkett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg