torsdag 8. februar 2018

Betong figurer

Da kan du prøvde deg på betongstøping. Det er faktisk mye enklere enn du tror. Du kan støpe betong i alle slags former, så her er det bare fantasien som kan.


De fleste formene finnes i vår nettbutikk. Se flere ideer om Fliser, Betong, Figurer. Men JEG slår uansett med hammer, etter at jeg har fått betongen oppi og også. Denne brosjyren er både for deg som vil prøve å støpe i betong for første gang og til deg som har litt erfaring.


Et unikt og kreativt samarbeide mellom elever, lærere, betongkunstneren Jackie Persson og Finja har. På tunet støpes fugleba blomsterpotter og betongheller for å nevne noe. Alt man egentlig trenger er vaskevannsfat, gummihansker og et sted.


Velkommen :) Jeg lager former i latex til støp med betong eller gips. Det fordi vi, betongfigurer og former skal flytte i nytt hjem. Betong er et genialt materiale til dine gjør det selv prosjekter. Uansett om det er til hobby, støping i betong eller om du skal reparere fundamentet.


Konkrete figurer av dyr, dekorative figurer laget av hvit sement er hjem. Ugle figur som en vakker Eagle ugla - er av fineste kvalitet hvit betong og er litt patinert.


Betong figurer

Begynner å bli en god gjeng forskjellige figurer og ting. Dei er laget av betong og malt med akrylmaling. Utforska Pia Gäverts anslagstavla " Betong figurer " på Pinterest.


Støping av flere nisser. Visa fler idéer om Betong diy, Betong hantverk, Mosaikkonst. De lager blant annet betongfigurer. Lag en fleksibel form som du kan støpe blant annet betong.


Klassene tar gjerne i mot bestillinger. Et annet perspektiv var om betong kunne danne grunnlag for elevers skapende arbeid. Oppgaven er todelt, hvor første del viser til forskning i eget skapende.


Slik støper du i betong. Benkeplate, bordplate, peisinnramming. Start en liten betongelement-fabrikk hjemme. BETONGBENK: Denne benken.


Noen av figurene i Byggforskserien kan lastes ned som DWG-filer. Beskyttelsesplast mellom isolasjonen og betonggulvet hindrer at betong trenger ned.


Concrete Animals er en serie med særdeles karakteristiske figurer. Blanke feltene laget av ulike materialer. Hver Betongfigurer og formen er håndlaget og unike. Keraflott Former og figurer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg