torsdag 22. februar 2018

Impregnering betong ute

Vannet og luften tar opp. Er det noe vi kan impregnere betongen med så den får en litt glattere overflate ? Tenkte litt på å leie slipemaskin og slipe den ned for så å ta.


Rå betong har blitt et populært materiale både inne og ute. Betongen er porøs. Et annet alternativ er å impregnere betongen. Kan også benyttes på teglstein men her er det meget.


Impregnering betong ute

Primer og impregnering er svært viktig for å få en perfekt overflate. MAXBO tilbyr en rekke produkter som vil gjøre jobben enklere. Mørteltilsetning kz 1l. Ypperlig for bruk på gulv i stallboksen.


GyjB › balkong-med-b. De legger også epoxy ute. Her viser vi fire klassiske behandlinger du kan velge mellom, alt etter om betongen er ute eller inne. Sterke betongoverflater : Slik beskytter du.


Til uglaserte fliser og klinker m. WATERPROOFER-serien. Til tetting av betongoverflater. Enhver sementholdig overflate (vegg, gulv, tak ute og inne).


Impregnering betong ute

JOTUN Impregnering til MurStein beskytter tegnstein, takstein og belegningsstein. Reduserer vanninntrenging og samtidig tillater fuktighet i underlaget å. Det er avhengig av om det er inne eller ute, og om det er krav til utseende og. Man kan impregnere en betongoverflate og beholde betong -uttrykket. Hurtigtørkende, diffusjonsåpen, impregnering og støvbinder til mineralske.


Impregnering betong ute

Trenger ned i betongen og gir en støvfri, slett, slitesterk og elastisk flate som fukt kan slippe gjennom. Forebygger krympesprekker ved støping av betong. Diffusjon impregnering fra Adda er et impregneringsmiddel for sugende underlag som tegl, betong, puss, fuger i ba skifer, naturstein og alle typer av. Dette kan begrenses ved å impregnere steinen og betongen etter rens.


Impregneringen holder vannet ute, gjør det enklere å fjerne smuss og fremhever fargen i. Er du ute etter produkter for impregnering av betong ? Da har du kommet til riktig sted. Våre produkter fra Trion Tensid er kjent for å være miljøbevisste og ha.


For beskyttelse mot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg