torsdag 1. februar 2018

Innsynsskjerming glass

Vindusfilm og innsynsskjerming. Foliebutikken har ulike vindusfilmer for innsynsskjerming, uansett om du ønsker frostet glass, solbeskyttelse eller et helt mørkt rom. Vi i Foliebutikken hjelper deg.


Selvklebende glass - og vindusfolie som egner seg til leiligheter og hus for å forhindre innsyn eller til andre DIY-prosjekter. Les mer … kr 119.


Sprayet zalovann på glasset, sette folien på og brukte vindusnal til å slette ut vannboblene. Dra vindusnalen fra topp til bunn av glasset. Slett og supert resultat. ByggeBolig byggebolig.


Innsynsskjerming glass

Husk at ved å ettermontere folie på glass, mister du all reklamasjonsrett på glasset i hht glassbransjens normer på dette. Folien blir laminert mellom to glass, og når du tilfører elektrisk strøm, går glassflaten. Med et klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet. Har du store glassflater med behov for innsynsskjerming eller solblending?


Nå kan du «fryse» glassene. Med litt vann på vinduet vil filmen feste seg statisk, helt uten lim. Det betyr at du kan flytte vindusfilmen som du vil uten å etterlate spor på glasset. Dersom du ikke ønsker folie på glasset, kan du også bestille ferdig frostet glass hos din lokale glassmester.


Innsynsskjerming glass

Dette egner seg nok best til å. Filmene gir også glassvegger, glass - bor eller. Frostet film for dekor og innsynsskjerming. Solfilm forbedrer innemiljøet ved å redusere varmen som trenger inn gjennom glassruten. Kan monteres på inn- eller utsiden av glasset og reflekterer inntil 95%.


Når melken har tørket ser nemlig glasset frostet ut. Det lukter ingenting, det varer lenge og det er billig. Vask av med varmt vann og såpe når du. Eksempel på frostet glass.


Innsynsskjerming glass

Uttrekkbar markise. Når alle glassene er satt opp gir det komplett innglassing av pergola. Et nytt uterom som kan brukes året rundt. En flott side ved å velge et skyvesystem i glass.


Det anbefales ikke ytterligere innsynsskjerming på balkonger med glass øverst (ikke innglasset). Hvilken innsynsskjerming beboer ønsker på innsiden. Innsynsskjerming på møterom.


Frostfolie på innside, og logoer på utside av glass gir dybde i rommet. Vis mer Solør Glass og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg