mandag 26. februar 2018

Låskasse 410

Produktinformasjon. Erstatningslåskasse. LÅSKASSE 4HØYRE UTSKIFTNINGSKASSE. Samme mål som eldre låskasser. Fallen er for høyre-hengslet dør. FG-godkjent lås for utvendige dører i privatboliger, leiligheter, og til kontor og industri, hvor det er ønskelig med kraftig avlåsing og. Låskasse for innerdører. Det er i hovedsak typer låskasser for innerdører. Utskiftinglås, stor, for gamle dører. For nøkkel eller ovalsylinder.


Låskasse 410

Boyesen 4er erstatningskasse for låskasser produsert frem til ca. Jeg vil tro den passer. Den har også mm. LK4sikkerhetslås FG KL3. Her finner du en oversikt. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for. Passer til gamle dører. Det går fint an å bruke både gamle og nye dørvridere til denne låskassen. Sikre ytter- og innerdørene med denne låskassen i galvanisert stål. Vendbar falle for høyre- og venstrehengte dører. Ekstra stolpe følger med. Disse låskassene er ubrukte og.


Låskasse 410

Bredt utvalg av låser. Hengelåser, elektroniske dørlåser, vinduslåser samt mye mer å velge i. Handle enkelt på nett - hent i butikk. MATT – NN RB410SLS.


Vi har et bredt utvalg av låskasser, slik at du kan få en skreddersydd løsning til dine dører. Gammel låskasse ? Har du behov for å bytte ut en gammel låskasse ? Last ned fil Overgangstabell låskasser (pdf).


Låskasse 410

Benevnelse: Enhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg