fredag 16. februar 2018

Malmfuru kledning vedlikehold

Folk er opptatt av materialenes holdbarhet og vedlikeholdsvennlighet, og når det gjelder malmfuru er det i utgangspunktet evigvarende – det er jo. Vedlikehold trenger eierne ikke å tenke på. Den mest miljøvennlige, som også krever lite.


Skal du bygge nytt, eller bytte kledning på hus eller hytte, kan malmfuru være det perfekte, vedlikeholdsvennlige materialet du er på jakt etter! FLAMMER: Den grå-svarte fargen på kledningen i malmfuru er resultatet av at overflaten har blitt utsatt for flammer, etter en japansk metode. Utendørs kledning som raskt får en vakker grå patina. Kledningen krever lite vedlikehold og har lang levetid.


Prisen for malmfuru er betraktelig høyere enn vanlig kledning, men det er verd hver en krone når man slipper utgiftene til vedlikehold i all. Royal kledning side 8. Sibirsk lerk side 12. Canadisk ceder side 14. Mange arkitekter ønsker nå å bruke malmfuru i sine prosjekter.


GRÅNER: Ubehandlet kledning gråner med tiden. Den er begrunnet i en del prestisjebygg og at folk ønsker å slippe vedlikehold, å skrape og male.


Malmfuru kledning vedlikehold

Barøya i Åfjord kommune har vedlikeholdsfri kledning i malmfuru. Malmfuru kledning. I Norge bruker vi mest gran og furu til utvendig kledning av hus, men stadig flere benytter seg av. Enkelt å vedlikeholde og mulig å bytte ut kun deler av veggen ved behov.


Hos Maxbo kan du få kledning av malmfuru, sibirsk lerk, sedertre. I dag finner vi fortsatt bygninger i Norge hvor kledning av malmfuru har stått. Den har hatt sein og tett vekst. Vi testet ulike treverk, slik som lerk, sedertre og malmfuru, og ulike.


Malmfuru kledning vedlikehold

Har blitt pålagt av antikvaren å bruke høvlet kledning nå når jeg skal bytte kledningen på et verneverdig hus. Jeg gikk til innkjøp av høvlet.


Brentkledning er produsert av FSC og -eller PEFC. ANVISNINGER FOR DRIFT OG VEDLIKEHOLD. For det andre har kledningen en viktig estestisk oppgave – den gir huset.


Vi har valgt til vårt prosjekt for kledning, Alvdal malmfuru - kledning. En Kebony- kledning trenger du ikke å vedlikeholde, men du må regne.


Malmfuru kledning vedlikehold

Kråkeslottet på tretten har fått ny balkong, bygget slik den var opprinnelig i malmfuru og. Denne skal få lov til å gråne naturlig og krever dermed null vedlikehold. Det skal bli så.


Se vår hjemmeside miljøbolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg